Ο Τζέρεμι Άιρονς νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Μπερλινάλε

Ο Τζέρεμι Άιρονς νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Μπερλινάλε

Το φετινό, 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου θα διαρκέσει από τις 20 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίο

jeremy-irons_1581_107730317_type12905

Ο διακεκριμένος ηθοποιός Τζέρεμι Άϊρονς επιλέχθηκε ως ο νέος Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Μπερλινάλε η οποία γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια της.
«Με το ξεχωριστό στιλ του, ο Τζέρεμι Άιρονς έχει ενσαρκώσει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες που θα με συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου στον κινηματογράφο, επιδεικνύοντας γνώση της πολυπλοκότητας των ανθρώπων. Το ταλέντο και οι επιλογές του ως καλλιτέχνη και ως πολίτη με κάνουν να νιώθω περήφανος που τον καλωσορίζω ως Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής για την 70ή έκδοση της Μπερλινάλε» δήλωσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κάρλο Κατριάν.


«Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και όχι ασήμαντη τιμή, αναλαμβάνω τον ρόλο του Προέδρου της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής για το Βερολίνο 2020, ένα φεστιβάλ που θαυμάζω για τόσο πολύ καιρό και πάντα μου άρεσε να παρακολουθώ» απάντησε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Όντας στο Βερολίνο για το φεστιβάλ θα μού δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να ξαναθυμηθώ αυτή την υπέροχη πόλη, αλλά και να παρακολουθήσω τη φετινή συλλογή ταινιών που επιλέχθηκαν από το φεστιβάλ και να τις συζητήσω με τους υπόλοιπους κριτές».


Το φετινό, 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου θα διαρκέσει από τις 20 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης