«Έφυγε» στα 48 του χρόνια ο ρόκερ Σκοτ Γουέιλαντ

«Έφυγε» στα 48 του χρόνια ο ρόκερ Σκοτ Γουέιλαντ

Ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots, μίας από τις πιο διάσημες ροκ μπάντες των 90's αλλά και των Velvet Revolver, βρέθηκε νεκρός στο λεωφορείο που χρησιμοποιούσε για την περιοδεία του

«Έφυγε» στα 48 του χρόνια ο ρόκερ Σκοτ Γουέιλαντ
O Σκοτ Γουέιλαντ, πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots, μίας από τις πιο διάσημες ροκ μπάντες των 90's αλλά και των Velvet Revolver, πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο ρόκερ βρέθηκε νεκρός στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε για την περιοδεία της η καινούργια του μπάντα, The Wildabouts, στην περιοχή της Μινεσότα, περίπου στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα) της Πέμπτης, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Γουέιλαντ ήταν ένας από τους πλέον ταλαντούχους τραγουδιστές και στιχουργούς της γενιάς του, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση του μουσικού κινήματος της grunge, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90. Ο μουσικός αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τα οποία είχαν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την καριέρα του.

Την είδηση του θανάτου του δημοσιοποίησε πρώτος ο κιθαρίστας των Red Hot Chilli Peppers, Ντέιβ Ναβάρο μέσω Twitter. «Μόλις έμαθα ότι ο φίλος μας, Σκοτ Γουέιλαντ, είναι νεκρός. Είμαι συντετριμμένος. Οι σκέψεις μου είναι απόψε μαζί με την οικογένειά του».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης