'Αναψε τα αίματα το νέο video clip των Maroon 5

'Αναψε τα αίματα το νέο video clip των Maroon 5

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο video clip για το τραγούδι Animals- Ο Αdam Levine υποδύεται έναν μανιακό χασάπη που κάνει ένα σεξουαλικό λουτρό αίματος με  -αληθινή σύζυγό του-Behati Prinsloo

'Αναψε τα αίματα το νέο video clip των Maroon 5

«Άναψαν» τα αίματα με την κυκλοφορία του νέου video clip των Maroon 5, που προκάλεσε την  αντιδράση της ομάδας που δραστηριοποιείται κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, RAINN, και όχι μόνο. Στο επίμαχο video ο Αdam Levine υποδύεται έναν μανιακό χασάπη και κάνει ένα σεξουαλικό λουτρό αίματος με  την -σύζυγό του στη ζωή-Behati Prinsloo. Την κυνηγάει στους δρόμους, κάνει διάρρηξη στο σπίτι της και πέφτει δίπλα της στο κρεββάτι. Οι δύο τους φαίνεται να κάνουν σεξ τη στιγμή που τους λούζει αίμα.

«Το βίντεο είναι επικίνδυνο και απεικονίζει την νοσηρή φαντασία ενός μανιακού! Κανείς δεν πρέπει να μπερδεύει την εγκληματική πράξη της καταδίωξης με τον ρομαντισμό» έγραψε σε ανακοίνωση της, η Katherine Hull Fliflet, η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας RAINN, και πρόσθεσε: «Ο ευτελισμός αυτών των σοβαρών εγκλημάτων, δεν πρέπει να έχει καμία θέση στην βιομηχανία του θεάματος». Αυτή δεν ήταν η μόνη αντίδραση που προκάλεσε το video clip για το τραγούδι «Animals». Πολλoί φίλοι του συγκροτήματος εξέφρασαν την απέχθεια τους, στο Twitter, τόσο για το video όσο και για τους στίχους του τραγουδιού. «Νομίζεις ότι μπορείς να κρυφτείς, αλλά μπορώ να σε μυρίσω από μίλια μακριά/ Όπως τα ζώα» τραγουδάει ο Adam Levine.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης