Το «Χαστούκι» του Ελληνοαυστραλού Χρήστου Τσιόλκα στο NBC

Το «Χαστούκι» του Ελληνοαυστραλού Χρήστου Τσιόλκα στο NBC

Η Αμερικανίδα σκηνοθέτης Λίζα Χολόντεκο (The Kids Are All Right) σκηνοθετεί τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Το Χαστούκι» που βασίζεται στο πολυβραβευμένο βιβλίο του ομογενή συγγραφέα της Αυστραλίας

Το «Χαστούκι» του Ελληνοαυστραλού Χρήστου Τσιόλκα στο NBC

Τα πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Το Χαστούκι» αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει η Αμερικανίδα σκηνοθέτης Λίζα Χολόντεκο (The Kids Are All Right), που βασίζεται στο πολυβραβευμένο βιβλίο του ομογενή συγγραφέα της Αυστραλίας που κυκλοφόρησε το 2008.

Το βιβλίο αυτό έγινε σίριαλ με μεγάλη επιτυχία στην Αυστραλία (στο ABC) και προβλήθηκε και σε άλλες χώρες.

Στις ΗΠΑ όμως θα γυριστεί εκ νέου η σειρά, για να έχει «αμερικανικό χρώμα».
Κλείσιμο

Όπως και στην Αυστραλία, έτσι και στις ΗΠΑ, θα γυριστούν οκτώ επεισόδια για το δίκτυο του NBC. Στην Αυστραλία το βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα που έχει σαρώσει τα διεθνή λογοτεχνικά βραβεία πούλησε πάνω από 700.000 αντίτυπα.

Τους διάφορους ρόλους της αυστραλιανής σειράς ερμήνευσαν και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί όπως ο Αλεξ Δημητριάδης, ο Λεξ Μαρίνος, η Τούλα Γιαννή, ο Αρης Γούναρης, ο Δημήτρης Μπαβέας, ο Στ. Μουζάκης, η Τσέλτιν Τσιόλκα, και η Ευγενία Φράγκου.

Στο βιβλίο, όπως και στην τηλεοπτική σειρά, αντικατοπτρίζεται η σύγχρονη οικογένεια της Αυστραλίας με καυστικό τρόπο. Σε μια οικογενειακή γιορτή ένας Έλληνας άντρας χαστουκίζει ένα ξένο παιδί. Το γεγονός αυτό διχάζει τους παρευρισκόμενους, που άλλοι βρίσκουν ελαφρυντικά και άλλοι απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Οι απρόβλεπτες συνέπειες του χαστουκιού θα τους αναγκάσει όλους να αναθεωρήσουν την ίδια τους τη ζωή, τις επιθυμίες τις προσδοκίες τους και τα πιστεύω τους.

Πηγή: Αθηναικό Πρακτορείο
    

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης