Την Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η κηδεία του Μίμη Πλέσσα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, πλήρης ημερών, ήρεμος, στην αγκαλιά της οικογένειάς του, σκορπίζοντας συγκίνηση στην οικογένεια του ελληνικού τραγουδιού αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Να διευκρινήσουμε, για να μην υπάρξει παρανόηση, πως οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν την κηδεία να τελείται αύριο, Τρίτη, δεν ισχύουν.
Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο συνθέτη, μουσικό και μαέστρο θα είναι σεμνό και λιτό, όπως με ιδιαίτερη σεμνότητα πορεύρηκε και ο ίδιος στη ζωή και στη μακρόχρονη καριέρα του η οποία συνδέθηκε με κορυφαίες στιγμές της ελληνικής μουσικής.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.