Την Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η κηδεία του Μίμη Πλέσσα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, πλήρης ημερών, ήρεμος, στην αγκαλιά της οικογένειάς του, σκορπίζοντας συγκίνηση στην οικογένεια του ελληνικού τραγουδιού αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Να διευκρινήσουμε, για να μην υπάρξει παρανόηση, πως οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν την κηδεία να τελείται αύριο, Τρίτη, δεν ισχύουν.
Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο συνθέτη, μουσικό και μαέστρο θα είναι σεμνό και λιτό, όπως με ιδιαίτερη σεμνότητα πορεύρηκε και ο ίδιος στη ζωή και στη μακρόχρονη καριέρα του η οποία συνδέθηκε με κορυφαίες στιγμές της ελληνικής μουσικής.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race