Κώστας Τουρνάς - Φίλιππος Πλιάτσικας: Θα τραγουδούν μαζί στη σκηνή του θεάτρου Άλσος οι δύο καλλιτέχνες

Κώστας Τουρνάς - Φίλιππος Πλιάτσικας: Θα τραγουδούν μαζί στη σκηνή του θεάτρου Άλσος οι δύο καλλιτέχνες

Πότε θα ξεκινήσουν οι κοινές ζωντανές εμφανίσεις τους

Pliatsikas_-_Tournas
Δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, από διαφορετικές γενιές, που έχουν τροφοδοτήσει το ελληνικό τραγούδι με πολλά αγαπημένα κομμάτια, ο Κώστας Τουρνάς και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους. Από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00 θα βρίσκονται στη σκηνή του θεάτρου «Άλσος» για να μοιραστούν με το κοινό τις πιο όμορφες μουσικές ιστορίες τους.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ σκηνής, που ενσαρκώνει την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ξέρει καλά να βάζει φωτιά στα συναισθήματα και να ζωντανεύει τις παρέες. Ένας καλλιτέχνης που έχει διαγράψει μακρά και πλούσια πορεία στον χώρο της μουσικής αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια - επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα! Φέτος το χειμώνα μας παραδίδει μια ακόμη δισκογραφική πρόταση με το άλμπουμ «Αφιερωμένο» κι ετοιμάζεται για την μουσική συνάντηση της σεζόν!

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία, με μια σπάνια μουσική διαδρομή, προχωρά εδώ και χρόνια σ’ έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά «δικά μας τραγούδια…» από αυτά που βρίσκουν την καρδιά μας! Εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα...νέος, συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.

«Παλιές αγάπες...» «Αφιερωμένο», «Μην της το πεις», «Μια προσευχή», «Δεν μετανιώνω», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όμορφη» είναι κάποια μόνον από τα τραγούδια που συνθέτουν το ξεχωριστό αυτό μουσικό πρόγραμμα.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ


Ειδήσεις σήμερα:

12 Έλληνες πολίτες βγήκαν με ασφάλεια από τη Γάζα μέσω της Ράφας

Μείζον θέμα η προσφυγή Σκουρλέτη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την «Πεν Νταλαούρα», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος


Γυναίκα κινδύνευσε από τα ορμητικά νερά μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στο Ρίο - «Δεν άνοιγαν οι πόρτες, κόντεψα να πνιγώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης