Νατάσσα Μποφίλιου: Επιστροφή στην Αθήνα με δύο συναυλίες στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Νατάσσα Μποφίλιου: Επιστροφή στην Αθήνα με δύο συναυλίες στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Πότε θα πραγματοποιηθούν

Bofiliou
Έχοντας πραγματοποιήσει ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι με πολλούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, η Νατάσσα Μποφίλιου  επιστρέφει στην Αθήνα  με δύο συναυλίες που θα δώσει τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου , στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στον Βύρωνα.

Μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες της, τον Θέμη Καραμουραρτίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση γεμάτη ορμή δυναμισμό, γεμάτη με τα αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους αλλά και πολλές εκπλήξεις. Μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών και αφουγκράζεται τους κραδασμούς της εποχής.

Οι ίδιοι προσκαλούν το κοινό να συμμετάσχει ως εξής: «Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της; Σε ένα φωτεινό πρωί στην πόλη, σε μια ελεύθερη αγκαλιά, σε μια διαδήλωση,σε τραγούδια που λένε: «Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου - κι η δική μου”
Αν υπήρχε αυτή η φυλή, θα έψαχνες μαζί της τη θέση σου στον κόσμο;»

Κλείσιμο
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης