Public: Προσφέρουν μηνιαία podcast με θέματα της επικαιρότητας μέσω Spotify

Public: Προσφέρουν μηνιαία podcast με θέματα της επικαιρότητας μέσω Spotify

Θέμα συζήτησης του πρώτου podcast θα είναι τα Όσκαρ - Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε

Public_podcast
Τα Public εισάγουν στο πρόγραμμα δράσεών τους την κουλτούρα των podcast. Οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά μας βρίσκει θέση σε ένα ξεχωριστό podcast που περιμένει το κοινό στο Spotify, μια φορά το μήνα.

Στο  πρώτο επεισόδιο, η Έρρικα Ρούσσου υποδέχεται την δημοσιογράφο και επίσης podcaster, Ιωσηφίνα Γριβέα, σε ένα οσκαρικό ποδαρικό. Οι δύο δημοσιογράφοι συνομιλούν για τα λαμπερά βραβεία της Ακαδημίας που έρχονται σε λίγες μέρες. Έχει «κλειδώσει» το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου στον Brendan Fraser; Πόσα χρυσά αγαλματίδια θα φέρει στην A24 το «Τα πάντα όλα»; Θα κάνει η Kate Blanchet το «χατ-τρικ»; Ποιο φαβορί θα φύγει με άδεια χέρια και ποιο outsider θα κάνει την έκπληξη;

Η Ιωσηφίνα Γριβέα κάνει τις προβλέψεις της λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του σινεμά την Κυριακή 12/03. Δεν μένει εκεί όμως. Μαζί με την Έρρικα Ρούσσου συζητούν για τις θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν, αλλά και για έναν Star Wars διαγωνισμό που δεν πρέπει να χάσουμε!
 
Για να το απολαύσετε, αλλά και για να μην χάσετε κανένα από τα επόμενα επεισόδια, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το «The Orange Show» στο Spotify.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης