Μίνως Μάτσας: Ο γνωστός συνθέτης ετοιμάζει ζωντανές εμφανίσεις στο «Gazarte»
Τί δηλώνει ο ίδιος για την επιστροφή του στη σκηνή
Έχει βάλει την υπογραφή του σε κάποιες από τις ωραιότερες κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και δισκογραφικές μελωδίες. Ο λόγος για τον συνθέτη Μίνω Μάτσαο οποίος θα συναντηθεί με το κοινό, για τρεις βραδιές, 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του «Gazarte»
«Τρεις βραδιές, όπου όλοι γίνονται Ένας, μέσα από τη μουσική, τις φωνές ,το τραγούδι» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει: «Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες.
Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα «Καράβια που βγήκαν στη στεριά» και μέθυσαν «Ως κι οι θάλασσες», αφού βρήκαν την «Ευτυχία» σε ένα «Όνειρο Απατηλό». «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» είπε και έφυγε σε ένα «Νησί» μια «Μαύρη Πεταλούδα« ψιθυρίζοντας το «Μινόρε της Αυγής.»
Συνοδοιπόροι του στο νέο αυτό μουσικό ταξίδι θα είναι οι ερμηνευτές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς