Αλκίνοος Ιωαννίδης: Στη σκηνή με τους ίδιους μουσικούς 22 χρόνια μετά

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Στη σκηνή με τους ίδιους μουσικούς 22 χρόνια μετά

Ο τραγουδοποιός συμπράττει στο Κατράκειο της Νίκαιας με τους δεξιοτέχνες μουσικούς που είχε παίξει πριν 22 χρόνια σε μια αξέχαστη συναυλία, στο Θέατρο Λυκαβττού

Alkinoos_Ioannidis
Ήταν 4 Σεπτεμβρίου του 2000, 22 ολόκληρα χρόνια πριν, όταν ο νεαρός, τότε, αλλά ήδη δημοφιλής τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης  έδωσε, στο θέατρο Λυκαβηττού, μια συναυλία που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όσων είχαμε την τύχη να τήν παρακολουθήσουμε. Πλαισιωμένος από τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, τους Σταύρο Λάντσια, Μιλτιάδη Παπαστάμου, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Μιχάλη Καπηλίδη, μάς παρέσυραν, με την απαράμιλλη δεξιοτεχνία τους και την αχαλίνωτη μουσική φαντασία τους σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Εκτός τόπου και χρόνου -  Official Video Clip


Η ξεχωριστή εκείνη μουσική συνάντηση, που καταγράφηκε στο live άλμπουμ «Εκτός Τόπου και Χρόνου» επαναλαμβάνεται το φετινό καλοκαίρι μέσα από μια σειρά συναυλιών με την αμέσως επόμενη να έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Έχοντας πλέον συγκεντρώσει πολύτιμες εμπειρίες δύο και πλέον δεκαετιών και έχοντας τροφοδοτήσει την ελληνική αλλά και την διεθνή δισκογραφία με «φωτεινές» στιγμές, η μουσική αυτή παρέα επιστρέφει με το βλέμμα στραμμένο όχι στο παρελθόν αλλά στο εδώ και τώρα.

Τα τραγούδια, εξάλλου, που θα παίξουν, μεταξύ των οποίων επιλογές από το προσωπικό ρεπερτόριο του Αλκίνοου Ιωαννίδη αλλά και κομμάτια σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών, όλα σε ευφάνταστες διασκευές γεμάτες ηλεκτρισμό, είναι, αποδεδειγμένα, παντός καιρού. Και οι διάθεση της συντροφιάς να βρεθεί και πάλι μαζί στη σκηνή και «συνομιλήσει» με το κοινό, πιο έντονη από ποτέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης