Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με επιθεώρηση, το καλοκαίρι, στο Θέατρο Άλσος

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με επιθεώρηση, το καλοκαίρι, στο Θέατρο Άλσος

Η ίδια γράφει, σκηνοθετεί και θα πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από έναν 20μελή θίασο με δημοφιλείς ηθοποιούς

Dimitra_Papadopoulou
Είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα και δημοφιλή πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης. Ο λόγος για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία μάς έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου μέσα από τα ευρηματικά κείμενά της αλλά και τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες της, και ετοιμάζεται να επιστρέψει το καλοκαίρι με μια επιθεώρηση που θα φιλοξενηθεί στο θερινό Θέατρο «Άλσος».
Theatro_Alsos
Το θερινό θέατρο Άλσος
Από τους διαχρονικούς τηλεοπτικούς «Απαράδεκτους» και το επιτυχημένο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» μέχρι τα θεατρικά «Ο παππούς έχει πίεση» και «Μαντάμ Σουσού» η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι από εκείνους τους χαρισματικούς καλλιτέχνες που έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται στο ευρύ κοινό, κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα και κυρίως προκαλώντας αβίαστα το γέλιο του.
Αυτό το αβίαστο γέλιο θα επιχειρήσει να επαναφέρει στα χείλη μας, σε μια περίοδο με πολλές δυσκολίες και ανατροπές, με τη νέα της επιθεώρηση την οποία προετοιμάζει πυρετωδώς. Σύμφωνα με πληροφορίες η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει βάλει την υπογραφή της στα κείμενα της παράστασης, συμμετέχει στην σκηνοθετική ομάδα και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από έναν μεγάλο θίασο αποτελούμενο από 20 συνολικά άτομα. Μεταξύ αυτών και δημοφιλείς ηθοποιοί, με κάποιους από τους οποίους η ίδια έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και χορευτές που θα αναλάβουν να χορευτικά νούμερα.
Κλείσιμο
Πρόκειται για μια φιλόδοξη δουλειά για την οποία η Δήμητρα Παπαδοπούλου αισθάνεται μεγάλο ενθουσιασμό δεδομένου ότι έχει αρκετά χρόνια να παρουσιάσει ένα δικό της έργο στο θέατρο. Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό ότι η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θερινό «Άλσος», έναν ιστορικό χώρο της πόλης που ξυπνά νοσταλγικές μνήμες από παλιές καλές εποχές της αθηναϊκής ψυχαγωγίας καθιστούν το νέο της καλλιτεχνικό πρότζεκτ ιδιαίτερα φιλόδοξο και πολυαναμενόμενο..

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έξοδο του Έλληνα πρόξενου στη Μαριούπολη - Άλλαξε κατεύθυνση το κονβόι που τον μεταφέρει

«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο Λέων

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Χαλάει από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης