Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην «Ακτή Πειραιώς»
Θα πραγματοποιήσει έναν ακόμη κύκλο ζωντανών εμφανίσεων τον Φεβρουάριο
Ο Σωκράτης Μάλαμαςδιαθέτει ένα μεγάλο και πιστό κοινό κι αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά. Ο φετινός κύκλος των εμφανίσεών του στην «Ακτή» της Πειραιώς, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι εκείνοι που δεν πρόλαβαν να το απολαύσουν. Έτσι ελήφθη η απόφαση να επιστρέψει στην ίδια σκηνή το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.
Συνοδοιπόροι του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες. Η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα, στο λαούτο και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και ο Αποστόλης Γιάγκος στα πλήκτρα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών