Ας υποδεχθούμε τον καθηγητή Λαϊνη!

Ας υποδεχθούμε τον καθηγητή Λαϊνη!

H αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV 

eteros01
Η αφορμή ή και το ερέθισμα ήταν μια ταινία – ένα αστυνομικό θρίλερ του 2016 που παίχθηκε σε μια σειρά από φεστιβάλ και βρήκε ανταπόκριση και αποδοχή και από το κοινό και τους κριτικούς. Από αυτή την ταινία προέκυψε μια αστυνομική σειρά. Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV.

Η σειρά, σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, όπου θα διατεθούν και τα 8 επεισόδια του κύκλου, για δωρεάν on demand θέαση. Από την Δευτέρα 1η Ιουλίου έως και τις 8/7, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD.
eteros02

Λίγα λόγια για το στόρι: Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.
eteros03
Κλείσιμο

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.
eteros04

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, που κυκλοφόρησε το 2016.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης