«Γλυκιά μύτη με νότες φλούδας λεμονιού»

«Γλυκιά μύτη με νότες φλούδας λεμονιού»

Πέντε βιολογικά, ελληνικά, μονοποικιλιακά είδη βοτάνων φέρνει στην αγορά η εταιρεία RHOECO απο την Θεσσαλονίκη που έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση στα ροφήματα.

rhoeco
Μόνο και μόνο να διαβάσει κανείς τα αποτελέσματα της εξερεύνησης στα χαρακτηριστικά της νέας σοδειάς των προϊόντων της RHOECO, μιας εταιρείας επεξεργασίας βιολογικών βοτάνων από την Θεσσαλονίκη είναι σαν να έχει ήδη πιει και ευχαριστηθεί στον υπέρτατο γευστικό βαθμό τα ροφήματα από πέντε βιολογικά, ελληνικά, μονοποικιλιακά είδη βοτάνων υψηλής ποιότητας. Το βιολογικό Τσάι του Βουνού, το βιολογικό μελισσόχορτο, το βιολογικό χαμομήλι, το βιολογικό φασκόμηλο και η βιολογική λουίζα, έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τα μείγματά που καθιέρωσαν την εταιρεία RHOECO ως μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση στην αγορά.

«Γλυκιά μύτη με νότες φλούδας λεμονιού. Βοτανικό στόμα και φρέσκια, καθαρή επίγευση», διαβάζω σχετικά με το βιολογικό μελισσόχορτο, ενώ για την βιολογική λουίζα αρκεί και μόνο το «λουλουδάτο άρωμα με νότες φρέσκου λεμονιού» ή «άρωμα νυχτολούλουδο με γλυκές βοτανικές νότες. Βελούδινο στόμα με πουδρέ τελείωμα και αίσθηση χαλάρωσης», για το ταπεινό χαμομήλι.

Δεν διεκδικώ δάφνες γευσιγνώστη… Αλλά, τα χαρακτηριστικά των αρωμάτων και των γεύσεων με ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους και σε άλλες εποχές.

Οι ιδρυτές της εταιρείας – όλοι και όλες νέοι σε ηλικία με αρκετή διάθεση, γνώση και επιμονή- αξιοποιούν έναν λογοτεχνικό – ποιητικό όρο για να εκφράσουν την πίστη τους στα νέα προϊόντα: «η νέα μας σειρά είναι μια ωδή στο εξειδικευμένο βοτανικό ρόφημα».

Η RHOECO είναι μια ελληνική εταιρεία επεξεργασίας βιολογικών βοτάνων. Όπως διαβάζω σε δικό τους ενημερωτικό σημείωμα – παρουσίαση: «Με σεβασμό στις αρχές του δίκαιου εμπορίου καθώς και του ηθικού και βιολογικού τρόπου παραγωγής, συλλέγουμε τη συγκομιδή της χρονιάς από μικρούς, βιοκαλλιεργητές ανά την Ελλάδα.

Διαλέγουμε πολύ προσεκτικά και συσκευάζουμε με το χέρι τα καλύτερα μέρη από άνθη, φύλλα και καρπούς των βοτάνων στις πιστοποιημένες μας εγκαταστάσεις, στη Θεσσαλονίκη. Όλες οι λειτουργίες μας, από τις παραγωγικές πρακτικές έως την επιλογή συσκευασίας, είναι σε αρμονία με τον στόχο μας να σεβόμαστε και να προστατεύουμε το περιβάλλον. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία, ελπίζοντας να παροτρύνουμε ένα πιο συνειδητοποιημένο καιποιοτικό τρόπο ζωής».

Στην ίδια παρουσίαση διαβάζω για τα πέντε βιολογικά, ελληνικά, μονοποικιλιακά είδη βοτάνων υψηλής ποιότητας: «100% φυσικά, χωρίς καθόλου πρόσθετα και χωρίς καφεΐνη, συσκευάζονται χύμα και σε ολόκληρα μέρη σε οικολογική συσκευασία [Biotrē ®]. Μετά από συνεργασία με ειδικό γνώστη γεύσεων [Δρ. Μαρούλα Δημοπούλου], η νέα μας σειρά είναι μια ωδή στο εξειδικευμένο βοτανικό ρόφημα. Μετά από επαγγελματική γευσιγνωσία, τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε ροφήματος αποτυπώνονται στη συσκευασία σαν οδηγός στον καταναλωτή, βοηθώντας τον να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει. Κάθε ετικέτα είναι σφραγισμένη με την μοναδική και συγκεκριμένη τοποθεσία της συγκομιδής που χρησιμοποιήσαμε σε κάθε παρτίδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης