Οι εραστές του βινυλίου

Οι εραστές του βινυλίου

Το μεγάλο event για το βινύλιο και τον κόσμο του επιστρέφει τον Απρίλιο στη Τεχνόπολη στο Γκάζι με νέα σοδειά σε συλλογές

vinilio
Το Vinyl Market, το μεγάλο event που είναι αφιερωμένο στο βινύλιο και τον κόσμο του, φαίνεται πώς ήρθε για να μείνει και να αποτελέσει ένα θεσμό στα μουσικά πράγματα της πόλης. Το νέο event προγραμματίζεται για το 3ημερο 19, 20 & 21 Απριλίου 2019 και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι στον όμορφο εναλλακτικό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
vinilio-1

Αν δεν με απατά η μνήμη μου το μεγάλο event για το βινύλιο που ξεκίνησε τη διαδρομή του τα τελευταία δύο χρόνια και επαναλαμβάνεται δύο με τρείς φορές κάθε χρόνο - κάθε Οκτώβριο ή Νοέμβριο, τον Φεβρουάριο και μετά, τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Απευθύνεται σε ένα διαρκώς διερευνώμενο κοινό - και όσον αφορά τις ηλικίες και όσον αφορά τα ενδιαφέροντα. Από την άλλη πλευρά του πάγκου οι εραστές του βινυλίου – παλαιοί και νέοι- θα βρουν την ξεχωριστή πραμάτεια καταστημάτων του είδους αλλά και ιδιωτών που αποφασίζουν να δείξουν τις συλλογές τους.
vinilio-2

Όπως διαβάζουμε σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών «το Vinyl Market, το αγαπημένο event της πόλης ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό με ακόμα πιο έντονο άρωμα βινυλίου! Με ανανεωμένες και εμπλουτισμένες νέες συλλογές δίσκων, αλλά και καινούριες κυκλοφορίες. Επίσης πολλά άλλα μουσικά θέματα, όπως cd, posters, μουσικά περιοδικά & βιβλία, αναλώσιμα άλλα και διάφορα σχετικά gadgets.

Συγχρόνως, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όμορφες μουσικές θα σας συντροφεύουν από το DJ Booth του Vinyl Market με γνωστούς Dj’ s, αλλά και από την ομάδα του event».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 11 το πρωί το Σαββατοκύριακο και κλείνουν στις 10 το βράδυ, ενώ την πρώτη μέρα (Παρασκευή 19 Μαρτίου) το ωράριο λειτουργίας είναι 5 το απόγευμα με 10 το βράδυ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης