Ευχή και παρότρυνση: Kiss the Earth!

Ευχή και παρότρυνση: Kiss the Earth!

Μια μικρή εταιρεία αλειμμάτων από τον Κάμπο της Χίου καθιερώθηκε στην αγορά με τα εναλλακτικά βούτυρα από ξηρούς καρπούς

kiss-the-earth
Η πρώτη συνάντηση με τα προϊόντα έγινε στο Packaging of the World, το Ευαγγέλιο των απανταχού της γης designers και του δυναμικού κοινού των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται από το branding μέχρι το packaging. Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε – το ομολογώ- ήταν το όνομα. Το όνομα του brand. Μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Η καταγωγή, ο παραγωγός, οι συνθέσεις και τα μείγματα των προϊόντων.

Εν αρχή, λοιπόν, το όνομα! Kiss the earth.
kiss-the-earth-5

Διαβάζω από την ανάρτηση της φίρμας nineteendesign studio από την Αθήνα που είχε και την ευθύνη για τη δημιουργική δουλειά στο Packaging of the World: «Η Kiss The Earth είνια μια μικρή εταιρία παραγωγής προϊόντων από ξηρούς καρπούς στη Χίο. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυτικές πρώτες ύλες και τις επεξεργάζεται με απλές μεθόδους ψησίματος και πολτοποίησης, διατηρώντας έτσι την αρχική τους διατροφική αξία. Η σειρά προϊόντων απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης και τους καταναλωτές με έντονο αθλητικό πνεύμα. Η έντονη τυπογραφία σε συνδυασμό με την απεικόνιση των διατροφικών ωφέλιμων στοιχείων μέσω αντίστοιχης αθλητικής δραστηριότητας, εκφράζεται με έναν ελαφρώς διαφοροποιημένο τρόπο χωρίς να χάνει την συνολική σχεδιαστική προσέγγιση της προϊοντικής σειράς».

Κλείσιμο
Στο houseoftaste.gr που είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και πώλησης εκλεκτών Χιώτικων προϊόντων από επιλεγμένους παραγωγούς που «αποστέλλονται στον χώρο σας απευθείας από την Χίο!» βρήκα μια – δύο πληροφορίες παραπάνω για τα προϊόντα αλλά και για την μικρή εταιρεία που έχει την έδρα της στο ολάνθιστο και ευωδιαστό περιβόλι του νησιού, τον Κάμπο.
kiss-the-earth-1

Εκεί, ο Κώστας Πλακωτάρης, ένας επαγγελματίας με καλές σπουδές και εμπειρία στα χρηματοοικονομικά και το μάνατζεμντ ξεκίνησε την προσπάθεια του το καλοκαίρι του 2017. Σήμερα, στην αγορά κυκλοφορούν 4 προϊόντα της χιώτικης εταιρείας. Το φυστικοβούτυρο, το αμυγδαλοβούτυρο, το φουντουκοβούτυρο με κακάο και το μείγμα βουτύρου με φυστίκι, αμύγδαλο και κάσιους.

Λεπτομέρειες θα πείτε και θα έχετε απολύτως δίκιο αλλά η πάνινη τσάντα ώμου που κυκλοφόρησε από την εταιρεία αλειμμάτων το περυσινό καλοκαίρι ήταν όλα τα λεφτά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα houseoftaste.gr την βλέπω διαθέσιμη.

Τέλος, παρακολουθήστε την Kiss the Earth στο Instagram (kisstheearthchios)και δεν θα χάσετε! Έστω και η οπτική επαφή με τα αλείμματα και τις εφαρμογές τους φθάνει και περισσεύει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης