Μια αντισυμβατική ιστορία

Μια αντισυμβατική ιστορία

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης ο Νίκος Ιωάννου, ιδρυτής και CEO της χρονολογικά πρώτης πλατφόρμας για διαδικτυακή αποστολή παραγγελιών φαγητού στη χώρα θα αφηγηθεί την δική του ξεχωριστή ιστορία προσκαλεσμένος του Startup Grid

delivery
Ο Νίκος Ιωάννου – ο ιδρυτής του Delivery.gr από την Πάτρα- θα αφηγηθεί την δική του ξεχωριστή ιστορία στη νέα συνάντηση του δικτύου Startup Grid (στις 6 το απόγευμα της 26ηςΦεβρουαρίου 2019 στο Found.ation – Ευρυσθέως 2 στα Κάτω Πετράλωνα). «Από PhD σε CEO: η αντισυμβατική ιστορία του Delivery.gr», είναι ο τίτλος που έχουν δώσει οι ίδιοι οιδιοργανωτές της συνάντησης και μάλλον αποτυπώνει με αυθεντικό τρόπο την διαδρομή του Νίκου Ιωάννου.

Σε ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών διαβάζουμε: «Το ήξερες ότι πριν από 13 χρόνια (!), ένας ερευνητής που εργαζόταν πάνω στο διδακτορικό του από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος έβαζε τα θεμέλια σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στο Ελληνικό internet;
delivery-1

Κόντρα σε όσους δεν πιστεύουν στα side projects και μάλιστα τη διάρκεια των σπουδών, ο Νίκος Ιωάννου ίδρυσε το Delivery.gr το 2006, αποτελώντας έτσι χρονολογικά την πρώτη πλατφόρμα για διαδικτυακή αποστολή παραγγελιών φαγητού στη χώρα.

Κόντρα και σε όσους θέλουν τους πετυχημένους επιχειρηματίες να δραστηριοποιούνται στην πρωτεύουσα, ο Νίκος έχει βάση την Πάτρα, απ' όπου διευθύνει την startup του έχοντας πλέον φτάσει τις 2,500 επιχειρήσεις εστίασης απ' όλη την Ελλάδα και ξεπερνώντας το εντυπωσιακό milestone των 6,000 παραγγελιών / μέρα.

Κλείσιμο
Κόντρα τέλος στη λογική του exit προς έναν ξένο μεγαλύτερο παίκτη, ο Νίκος κράτησε τα ηνία του Delivery.gr χωρίς να παραδώσει τα κλειδιά και προσηλωμένος πάντα στον στόχο του να αναπτύξει οργανικά μια υγιή επιχείρηση που δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας παραμένοντας η μοναδική Ελληνική εταιρεία στη συγκεκριμένη αγορά.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, θα "σερβίρει" την δική του μοναδική ιστορία και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού. Για όσους θέλουν να πάνε κόντρα στο ρεύμα ;)».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης