Το επόμενο βήμα για την booksecrets

Το επόμενο βήμα για την booksecrets

Ολοι όσοι διαθέτουν προφίλ στο www.booksecrets.com μπορούν να συνεισφέρουν το δικό τους μυστικό, την κριτική τους, φωτογραφίες, ή οτιδήποτε άλλο θέλουν σχετικά με τα αγαπημένα τους βιβλία, και να το μοιράζονται με την κοινότητα της booksecrets και τους 6000 χρήστες της mobile εφαρμογής και του web

booksecrets
Η βραβευμένη πλατφόρμα για το βιβλίο και τους βιβλιόφιλους booksecrets αποτολμά να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Το βήμα αυτό έχει να κάνει με την ελευθερία πρόσβασης για την διαμόρφωση του περιεχομένου της πλατφόρμας. Πιο συγκεκριμένοι, εφεξής «όλοι οι αναγνώστες και χρήστες της booksecrets, (θα) μπορούν να προσθέσουν το δικό τους περιεχόμενο για τα αγαπημένα τους βιβλία». Και καινοτομία που μετράει καθώς το περιεχόμενο γίνεται ολοένα και πιο συμμετοχικό ως προς την διαμόρφωση του και αναμφίβολα πιο επιδραστικό.

Οι δημιουργοί της πλατφόρμας δίνουν την ευκαιρία στον κάθε χρήστη να προσθέσει κάτι πολύ προσωπικό του που θα έρθει να δέσει με το περιεχόμενο που συνεισφέρουν συγγραφείς και εκδότες. Αλλωστε, οι τελευταίοι είχαν και έχουν την άνεση να συνεισφέρουν: «μια αφήγηση, επικαιροποιημένες σκέψεις του δημιουργού, μουσικές επιλογές, ένα επιπλέον κεφάλαιο, διορθώσεις, ιστορίες σχετικές με το θέμα ή με τους χαρακτήρες, την πηγή της έμπνευσης, διαδραστικές σελίδες, ηχητικά εφέ, στοχευμένες βιβλιοφιλικές προσφορές».

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Οι δημιουργοί της πλατφόρμας σε ανάρτηση τους στο fb απευθύνονται στο κοινό τους και επισημαίνουν: «Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που επικοινωνήσαμε μαζί σας, και στο διάστημα αυτό, έχουν γίνει πολλά και σημαντικά πράγματα, που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας!

Για αρχή, έχουμε γίνει περισσότεροι! Πάνω από 6000 αναγνώστες χρησιμοποιούν την booksecrets και σας ευχαριστούμε γι'αυτό. Στην πλατφόρμα μας έχουν δημοσιευτεί περισσότερα από 800 μυστικά, ενώ περισσότερα από 10.000 βιβλία έχουν προστεθεί στις βιβλιοθήκες των χρηστών, ώστε να ενημερώνονται άμεσα για κάθε νέο που δημοσιεύεται σχετικά με αυτά.

Για τον λόγο αυτό, και θέλοντας να δώσουμε βήμα σε όλους τους αναγνώστες, σε εσάς δηλαδή που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας, προχωρήσαμε σε μια πολύ σημαντική αλλαγή στην πλατφόρμα μας. Πλέον, όλοι οι αναγνώστες και χρήστες της booksecrets, μπορούν να προσθέσουν το δικό τους περιεχόμενο για τα αγαπημένα τους βιβλία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον από το προφίλ σας στο www.booksecrets.com μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας μυστικό, την κριτική σας, φωτογραφίες, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε σχετικά με τα αγαπημένα σας βιβλία, και να το μοιραστείτε με την κοινότητα της booksecrets και τους 6000 χρήστες της mobile εφαρμογής και του web.

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε για τα αγαπημένα σας βιβλία! Μέχρι τότε, καλές αναγνώσεις σε όλους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης