Η #My_Andros 116 Insta-Φωτογράφων!

Η #My_Andros 116 Insta-Φωτογράφων!

116 φωτογράφοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά για το νησί της Άνδρου μέσα από το project "#My_Andros"

myandros-instagram
Την Άνοιξη του 2018 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου “CTN Andros” και υπό την αιγίδα του Δήμου της Άνδρου διοργάνωσε το φωτογραφικό project "#My_Andros".

Όπως διαβάζω στο σχετικό event στο facebook :«Πάνω από 100 φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους».

Το φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώθηκε αρχικά παρουσιάστηκε σε τρεις εκθεσιακούς χώρους της Άνδρου -στο Μπατσί, στη Χώρα και στο Κόρθι- κι έπειτα στην 34η διεθνή έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

Στις 18 Νοεμβρίου -με διάρκεια έως τις 25/11- η έκθεση παρουσιάζεται στο Αθηναϊκό κοινό και φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς -στην αίθουσα Atrium- στο Βοτανικό.

Από το σχετικό δελτίο τύπου κρατάω τα εξής και τα παραθέτω εδώ: «Εκατόν δεκαέξι φωτογράφοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά και μέσα από τις ποικιλόμορφες τους προσεγγίσεις, μας ξεναγούν στις ομορφιές ενός ξεχωριστού νησιού γεμάτο φανερούς και κρυμμένους φωτογραφικούς θησαυρούς. Μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου».

Το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου “CTN Andros” υφίσταται αποκλειστικά από ιδιωτικές επιχειρήσεις της Άνδρου, ενεργές στον τουριστικό χώρο. Όπως διαβάζω στη σχετική σελίδα τους στο Facebook: «Ο σκοπός της εν λόγω εταιρείας συνίσταται κυρίως στην τουριστική και γενικότερη ανάπτυξη του νησιού και γενικά στην έρευνα, μελέτη, επικοινωνία, και παρέμβαση πάνω σε θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών, της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και την προστασία του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, συνεισφέροντας στις προσπάθειες για κοινωνική ευημερία και αειφόρο ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ανάδειξη κοινωνικών και επικοινωνιακών ζητημάτων αιχμής, είτε αυτοτελώς, είτε μέσα από το συντονισμό δράσεων, γνώσεων και πόρων με άλλους φορείς με κοινό σκοπό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης