Δύο μαγικοί παιδίατροι δίνουν Όραμα Ελπίδας

Δύο μαγικοί παιδίατροι δίνουν Όραμα Ελπίδας

Το πρόγραμμα Play & Give της PLAYMOBIL για 7η χρονιά στηρίζει τα παιδιά «που δίνουν μάχες»

play-give
«Βήχας; Φαγούρα; Φτέρνισμα; Ασθένεια; Πόνος; Τραύμα;
Ζάλη; Ναυτία; Πυρετός; Ένα περίεργο πράγμα…
Όποτε άσχημα θα νιώσω, όποτε κάτι μου συμβεί,
Οι γιατροί μου μοιάζει να έχουν ένα μαγικό ραβδί!»
play-give-1


Οι δύο «μαγικοί παιδίατροι» της σειράς «PLAYMOBIL play & give» εμπνέουν τον αγαπημένο συγγραφέα των παιδιών Αντώνη Παπαθεοδούλου, γίνονται αφορμή για την εξοικείωση των παιδιών με τους γιατρούς, για πολύ παιχνίδι και μια μεγάλη προσφορά αγάπης στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Για 7η χρονιά, το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give που υλοποιείται από την PLAYMOBIL Hellas προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των νέων φιγούρων του «PLAYMOBIL play & give» για το 2018, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών και αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς και την εγγραφή τους ως εθελοντών δοτών.
play-give-2
Κλείσιμο


Με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος, το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «δεν είναι…μαγικό;» διατίθεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas, στο PLAYMOBIL FunPark καθώς και σε εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα, ενώ για πρώτη φορά, το PLAYMOBIL play & give ζωντανεύει πραγματικά. Σε συνεργασία με τα 3 Νοσοκομεία Παίδων (ΟΜΠ Μ.Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ), οι δύο «Μαγικοί Παιδίατροι» τους επόμενους μήνες θα επισκέπτονται κάθε εβδομάδα τους θαλάμους των Νοσοκομείων, δίνοντας μια ώθηση χαράς στους μικρούς ασθενείς.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις δράσεις στα Νοσοκομεία αλλά και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give μπορείτε να βρείτε στο playmobil.gr και στην κοινότητα της PLAYMOBIL στο Facebook.

Για περισσότερες ιδέες για δραστηριότητες και βόλτες με παιδιά, επισκεφτείτε τη σελίδα Μαμά Κοίτα mamakita.gr και τη σελίδα στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης