Πρόσκληση για παράδοση άνευ όρων!

Πρόσκληση για παράδοση άνευ όρων!

Η Ηρώ Σαΐα πάνω στη σκηνή του θεάτρου Γκλόρια Μικρό μαζί με δυο σπουδαίους μουσικούς «παραδίνονται» στην παραδοσιακή μουσική και δημοτική ποίηση και μας παρασύρουν στη μαγεία μιας ιδιαίτερης μουσικής παράστασης με ανάμεικτα στοιχεία: την ελληνικότητα, τη διαφορετικότητα, την έκπληξη!

saia01
saia-paradosou-1

Την λέω την αμαρτία μου: Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα όταν έφθασε στο γραφείο μου το υλικό για την παράσταση που «στήνει» η Ηρώ Σαΐα ήταν οι φωτογραφίες της. Το μάτι δεν ξεκολλούσε από πάνω της – ειδικά από εκείνη που παραπέμπει σε μια σύγχρονη Βασίλισσα Αμαλία. Με το κεντητό γιλέκο φορεμένο κατάσαρκα. Η φωτογραφία είναι της φίλης της και σταθερής της συνεργάτριας Ευαγγελίας Θωμάκου (VaGGiNet). Στη συνέχεια, είδα και το τρέιλερ με την πασίγνωστη Calliope να έχει βάλει το δημιουργικό χεράκι της και κυρίως το βλέμμα της στο φτιάξιμο της και κατανόησα πλήρως το concept. Εν ολίγοις, η Ηρώ Σαΐα πάνω στη σκηνή του θεάτρου Γκλόρια Μικρό μαζί με δυο σπουδαίους μουσικούς «παραδίνονται» στην παραδοσιακή μουσική και δημοτική ποίηση και μας παρασύρουν στη μαγεία μιας ιδιαίτερης μουσικής παράστασης με ανάμεικτα στοιχεία: την ελληνικότητα, τη διαφορετικότητα, την έκπληξη!

Πάμε όμως από την αρχή. Από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 ως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στις 21.30 η Ηρώ μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη (ενορχήστρωση - πιάνο – τραγούδι) και τον Παντελή Ντζιάλα (κιθάρες - κρουστά – τραγούδι) στήνουν μια παράσταση με τραγούδια που αγαπούν δίχως περιορισμούς ως προς το είδος και τον χρόνο.
Ηρώ Σαΐα - Παραδώσου


Κλείσιμο
Οι συντελεστές της παράστασης είναι όλοι ξεχωριστοί. Για παράδειγμα, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας έχει την ευθύνη για τα κείμενα και την σκηνοθεσία της παράστασης, ενώ ο Κώστας Βαρώτσος έχει την ευθύνη για τα σκηνικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης