#befinnovative 3.0

fintech

Το πρόγραμμα be finnovative, μετά από δύο κύκλους επιχειρηματικής επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων (startups) στον αναπτυσσόμενο κλάδο των χρηματοτοοικονομικών τεχνολογιών (Fintech) και με 15 ομάδες να το έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς, εισέρχεται στην τρίτη χρονιά

«Φέτος ο στόχος μας είναι να δεχθούμε στο πρόγραμμα πιο ώριμες ομάδες σε επίπεδο πρότασης αξίας, οι οποίες θα μπορούν να συνεργαστούν με την Εθνική. Βλέπουμε πλέον την κάθε ομάδα ως πιθανό συνεργάτη και για το λόγο αυτό ο βαθμός εμπλοκής των στελεχών της τράπεζας είναι αρκετά υψηλός (>25 από 10 διαφορετικές διευθύνσεις) με αυξητικές τάσεις. Το Crowdhackathon που θα διεξαχθεί από 30 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει ουσιαστικά έναν «προθάλαμο», ένα business bootcamp όπου θα επιλεγούν ομάδες για το κυρίως πρόγραμμα. Όπως και στους προηγούμενους δύο κύκλους θα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν τα επιχειρηματικά μοντέλα των ομάδων στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αξίζει να τονιστεί όμως ότι για τις ομάδες που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα η υποστήριξή από την πλευρά μας συνεχίζεται και μετά το πρόγραμμα», σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Καλογεράκη, Programme Manager του be finnovative, στέλεχος της Διεύθυνσης Ψηφιακών Καναλιών της Εθνικής Τράπεζας.

Στο πλαίσιο του be finnovative 3.0, η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy το Open Fintech Day την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο χώρο καινοτομίας του be finnovative (Πειραιώς 74, Μοσχάτο).

Στο Open Fintech Day θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα του προγράμματος be finnovative, αλλά και της Εθνικής Τράπεζας για την ψηφιακή αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα. Είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα και μπορούν να συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων, φορείς του χρηματοπιστωτικού τομέα, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να μάθει τις νέες τεχνολογικές τάσεις και πως αυτές αλλάζουν την τραπεζική, όπως επίσης και τα επόμενα βήματα της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του Fintech οικοσυστήματος.

Θεματολογία: α) Fintech και επιχειρηματικότητα: Τεχνολογίες και Startups, β) προτεινόμενες ιδέες για το Crowdhackathon #fintech 3.0 και γ) ο επόμενος κύκλος του προγράμματος be finnovative #befinnovative 3.0.

Για περισσότερες πληροφορίες: befinnovative.com/el/open-fintech-day-2018/
Δηλώστε συμμετοχή στο ticketing.crowdhackathon.com/crowdpolicy/open-fintech-day

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νικ9

Ποιος το διοργανώνει και το χορηγεί; κάποια τράπεζα. Νομίζω η ΕΤΕ. Όλα τα είχαν οι πτωχευμένες ελληνικές τράπεζες, θέλουν και fintech. Η γραφειοκρατία για μία απλή κατάθεση ή ανάληψη έχει αυξηθεί αλλά θέλουμε fintech

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

synthesi01

Το Κράτος ως Λερναία Ύδρα, όπως «λέει» και ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Δερτιλή – ένα δοκίμιο που περιγράφει επτά μορφές με τις οποίες μπορούμε σήμερα πλέον να σκεφτούμε το κράτος.

1
tombazis01

Ένα ιστορικός ελαιώνας στην παραθαλάσσια περιοχή Γαλατά Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόνησσο απέναντι απο το όμορφο νησί του Πόρου φτιαγμένος από τον ναύαρχο της Επανάστασης  Εμμανουήλ Τομπάζη μας δίνει σήμερα ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

lev01

Η κα Βάσω Βούζα-Κυρατζή συνάντησε στη πόλη των Γρεβενών τον σχεδιαστή Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο και καρπός αυτής της συνάντησης η δημιουργική δουλειά που συνοδεύει μια παραγωγική προσπάθεια με επίκεντρο μια φάρμα λεβάντας.

1
barber0

Ποιόν εν τέλει εμπιστεύεται ένας κουρέας για να αφεθεί να δεχθεί τις υπηρεσίες ενός συναδέλφου του; Ένα ενδιαφέρον θέμα…με καλοκαιρινή διάθεση.

1
60147391_2214446438624038_8701900897598308352_n

Το εστιατόριο των αδελφών Κομπογιαννίτη στη περιοχή του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καλαμάτας είναι ένας συνδυασμός γεύσεων που έρχεται από την τοπική παράδοση με την απαραίτητη τσαχπινιά της σύγχρονης δημιουργίας.

tsas

Ο Άγγελος Φωκιανός είναι ένας νέος Αθηναίος, επιχειρηματίας της γενιάς των 20plus αλλά και ένας επιχειρηματίας της «μιας ιδέας» -αρκεί εκείνη να βρει ανταπόκριση και να «δέσει» το ακροατήριο και πάνω σε αυτό να «χτίσει» την επιτυχία της.

jghmvew

Το Park your Cinema επιστρέφει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με αφιέρωμα σε κλασικές κωμωδίες και αγαπημένες παιδικές ταινίες