#befinnovative 3.0

#befinnovative 3.0

Το πρόγραμμα be finnovative, μετά από δύο κύκλους επιχειρηματικής επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων (startups) στον αναπτυσσόμενο κλάδο των χρηματοτοοικονομικών τεχνολογιών (Fintech) και με 15 ομάδες να το έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς, εισέρχεται στην τρίτη χρονιά

fintech
«Φέτος ο στόχος μας είναι να δεχθούμε στο πρόγραμμα πιο ώριμες ομάδες σε επίπεδο πρότασης αξίας, οι οποίες θα μπορούν να συνεργαστούν με την Εθνική. Βλέπουμε πλέον την κάθε ομάδα ως πιθανό συνεργάτη και για το λόγο αυτό ο βαθμός εμπλοκής των στελεχών της τράπεζας είναι αρκετά υψηλός (>25 από 10 διαφορετικές διευθύνσεις) με αυξητικές τάσεις. Το Crowdhackathon που θα διεξαχθεί από 30 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει ουσιαστικά έναν «προθάλαμο», ένα business bootcamp όπου θα επιλεγούν ομάδες για το κυρίως πρόγραμμα. Όπως και στους προηγούμενους δύο κύκλους θα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν τα επιχειρηματικά μοντέλα των ομάδων στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αξίζει να τονιστεί όμως ότι για τις ομάδες που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα η υποστήριξή από την πλευρά μας συνεχίζεται και μετά το πρόγραμμα», σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Καλογεράκη, Programme Manager του be finnovative, στέλεχος της Διεύθυνσης Ψηφιακών Καναλιών της Εθνικής Τράπεζας.

Στο πλαίσιο του be finnovative 3.0, η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy το Open Fintech Day την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο χώρο καινοτομίας του be finnovative (Πειραιώς 74, Μοσχάτο).

Στο Open Fintech Day θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα του προγράμματος be finnovative, αλλά και της Εθνικής Τράπεζας για την ψηφιακή αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα. Είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα και μπορούν να συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων, φορείς του χρηματοπιστωτικού τομέα, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να μάθει τις νέες τεχνολογικές τάσεις και πως αυτές αλλάζουν την τραπεζική, όπως επίσης και τα επόμενα βήματα της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του Fintech οικοσυστήματος.

Θεματολογία: α) Fintech και επιχειρηματικότητα: Τεχνολογίες και Startups, β) προτεινόμενες ιδέες για το Crowdhackathon #fintech 3.0 και γ) ο επόμενος κύκλος του προγράμματος be finnovative #befinnovative 3.0.

Για περισσότερες πληροφορίες: befinnovative.com/el/open-fintech-day-2018/
Δηλώστε συμμετοχή στο ticketing.crowdhackathon.com/crowdpolicy/open-fintech-day
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης