Όταν το κακάο συνάντησε το ιπποφαές και την αρώνια

Όταν το κακάο συνάντησε το ιπποφαές και την αρώνια

Από ένα εργαστήριο στον Πειραιά μας έρχεται μια σειρά ελληνικής βιολογικής χειροποίητης vegan μαύρης σοκολάτας, περιεκτικότητας 70% κακάο, που συμπληρώνεται με βιολογικές υπερτροφές

the-bean-the-berry
Στην κομψή συσκευασία ξεχωρίζει η ένδειξη: «Με Μαλτιτόλη».

Ένα από τα προϊόντα της φίρμας THE BEAN & THE BERRY που αποτελεί «μια συλλογική προσπάθεια του Ζακ Σαλτιέλ και του βραβευμένου chocolatier Στέφανου Διαμαντόπουλου» όπως θα μπορούσε κανείς εύκολα να διαπιστώσει προστρέχοντας για πληροφορίες στο site της.
the-bean-the-berry-1


Πρόκειται για ένα προϊόν με τα εξής χαρακτηριστικά: «70% μαύρη χειροποίητη σοκολάτα με μαλτιτόλη. Κατάλληλη και για διαβητικούς».

Όπως διαβάζουμε στο site: «Η μαλτιτόλη είναι αλκοόλη σακχάρου που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης και είναι αποτέλεσμα υδρογόνωσης της μαλτόζης που λαμβάνεται από το άμυλο. Έχει 75- 90% της γλυκύτητας της επιτραπέζιας ζάχαρης και λιγότερες θερμίδες. Η υψηλή γλυκύτητά της επιτρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να αναμιγνύεται με άλλα γλυκαντικά. Δεν προωθεί την τερηδόνα των δοντιών και απορροφάται πιο αργά από τη σακχαρόζη, το οποίο την καθιστά κατάλληλη για κατανάλωση και από άτομα με διαβήτη».

Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο προϊόν μαζί με τα άλλα της φίρμας καθώς και την ίδια την φίρμα την ανακάλυψα από μια ανάρτηση της graphic designer Κανέλλας Αράπογλου στο fb.Εκεί, κατάλαβα την καθοριστική συμβολή της και στο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας αλλά και της συσκευασίας. Στο site της – www.kanella.com – μπορεί κανείς να βρει όλες τις σχετικές πληροφορίες.
the-bean-the-berry-2


Αλλά, ας μάθουμε περισσότερα για την φίρμα THE BEAN & THE BERRY –που είναι μια συλλογική προσπάθεια του Ζακ Σαλτιέλ και του βραβευμένου chocolatier Στέφανου Διαμαντόπουλου. Στο site της φίρμας διαβάζουμε: «Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε σοκολάτες εξαιρετικής ποιότητας, οφέλιμες, με υπέροχη γεύση και την υλοποιήσαμε με βάση την πολύχρονη τεχνογνωσία και τη μεγάλη μας αγάπη για τη σοκολάτα.

Συνδυάσαμε τη μαύρη σοκολάτα με υπερτροφές και απογειώσαμε τη γεύση και τη διατροφική αξία!
the-bean-the-berry-3


Η THE BEAN & THE BERRY είναι Ελληνική βιολογική χειροποίητη vegan μαύρη σοκολάτα, περιεκτικότητας 70% κακάο, που συμπληρώνεται με βιολογικές υπερτροφές, συνδυάζοντας υπέροχη γεύση, άρωμα και πλούσια οφέλη για την υγεία. Οι βιολογικές σοκολάτες διατίθενται σε δύο επιλογές υπερτροφών: ιπποφαές και αρώνια.

Τη σειρά συμπληρώνουν δύο ακόμα γεύσεις, 70% μαύρη σοκολάτα με panca chili από το Περού και 70% μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, με μαλτιτόλη, κατάλληλη και για διαβητικούς».

Οι χειροποίητες σοκολάτες μας έρχονται από τον Πειραιά – εκεί είναι η βάση της φίρμας και το εργαστήριο- αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βρουν σε όλη την Ελλάδα (ακόμη και σε φαρμακεία).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης