Πώς να γυρίσουμε «πίσω στα σχολεία»;

backtoschool

Η Ομάδα Αερικό πραγματοποιεί μία δημιουργική «back to school» εβδομάδα

Πώς μετά από το καλοκαίρι να προετοιμάσουμε τα παιδιά για το φθινόπωρο και το σχολείο;

Ανάμεσα στις δημιουργικές προτάσεις, έρχονται τα εργαστήρια της ομάδας έκφρασης και παιχνιδοπλασίας «Αερικό» να μετατρέψουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σε μια διασκεδαστική προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά.

Με οδηγό την ομάδα εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών του Αερικού, τα παιδιά από 4 έως 12 ετών θα μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από το φετινό καλοκαίρι, θα κάνουν νέους φίλους μέσα από εργαστήρια που καλλιεργούν την έκφραση και τη φαντασία, ενθαρρύνουν την επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση και κάνουν τα παιδιά να περνούν όμορφα και δημιουργικά το χρόνο τους.

Παράλληλα, το Αερικό για τη φετινή χρονιά, προετοιμάζεται για τα πρωινά και απογευματινά εκπαιδευτικά εργαστήρια κατασκευών, μουσικής-μουσικοκινητικής, μυθοπλασίας και αφήγησης και γνωριμίας με τη φύση, τον κόσμο και τους πολιτισμούς. Πριν αποφασίσετε σε τι από όλα θα συμμετέχουν τα πιτσιρίκια ή εσείς οι ίδιοι, ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα εικονική περιήγηση, που έχει δημιουργήσει η ομάδα στα μουσεία όλου του κόσμου: http://www.aerikocreativehub.com/museums.

Info
Πότε; 03 – 10 Σεπτεμβρίου
Ώρες: 09:00 – 16:00 (Προσέλευση των παιδιών από τις 8:00)
Κόστος: 70€ για νέα μέλη και 50€ για όσους συμμετείχαν στο Summer Camp

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ομάδα Αερικό aerikocreativehub.com | | Facebook: OmadaAeriko, ενώ για περισσότερες ιδέες για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ακολουθήστε www.mamakita.gr και τη σελίδα facebook.com/mamakita.gr/.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

corphes

Ο Αστέριος Γκανάς και ο Χρυσοβαλάντης Κόγιος δημιούργησαν μια σειρά βοτάνων και αρωματικών φυτών αποσπώντας τα πολυπόθητα αστεράκια στον διαγωνισμό Great Taste Awards

seferis-meres-h

Αύριο Δευτέρα κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Ικαρος ο προτελευταίος τόμος του προσωπικού ημερολογίου του Γιώργου Σεφέρη που καλύπτει χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο του 1961 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1963

poli-paidi-mnimeia

Οδηγός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

dertilis

Ο καθηγητής Γ. Β. Δερτιλής με την νέα, αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση του κορυφαίου έργου του «Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας 1750-2015» καταφέρνει να εξηγήσει «την Ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας με τους Έλληνες να φαντάζονται μιαν από τις πρωιμότερες δημοκρατίες στον κόσμο και να την διαμορφώνουν βυθισμένοι σε εξάρσεις ενθουσιασμού και σε εμφύλια μίση, να παλεύουν με την αστάθεια που τους επέβαλλε η μοίρα της χώρας, η θέση της στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και να σκορπούν το αίμα τους αντιμετωπίζοντας αυτοκρατορίες και αψηφώντας υπερδυνάμεις»

1