Ζήσε τον Κήπο & τα Πάρκα αλλιώς

Ζήσε τον Κήπο & τα Πάρκα αλλιώς

Δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους για έναν ολόκληρο μήνα στον Κήπο και τα Πάρκα της Αθήνας

mousiki-ston-kipo
Όλοι όσοι αγαπάμε την Αθήνα ονειρευόμαστε ζωντανά τα πάρκα της πόλης μας. Ο Δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά «ζωντανεύει» τον Εθνικό Κήπο, αλλά όχι μόνο. Δίνει μια πνοή πολιτισμού στο Πάρκο Ελευθερίας, το Άλσος Παγκρατίου και το Άλσος Προμπονά, κάνοντας το όνειρό μας πραγματικότητα, με Τέχνες, αθλητισμό, ξεναγήσεις και δημιουργικές δράσεις για μεγάλους και παιδιά.

Το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 30 Ιουνίου 2018 με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, θα γεμίσει για έναν ολόκληρο μήνα τον Κήπο και τα Πάρκα της Αθήνας με μουσική, θέατρο, ξεναγήσεις, yoga, pilates, γυμναστική για μητέρες με παιδιά, αλλά και μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια, που προσδίδουν πολιτισμική και αθλητική ταυτότητα στις καλοκαιρινές αποδράσεις των πολιτών στην καρδιά της Αθήνας.

Οι εκδηλώσεις για τα παιδιά θα ενθουσιάσουν και φέτος τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, θέατρο και άθληση στον Κήπο και τα Πάρκα, θα ζήσουν τη δική τους ξεχωριστή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης και διασκέδασης.

Παιχνίδι και γνώση, μάθηση και ψυχαγωγία είναι ο πετυχημένος συνδυασμός στις δράσεις για όλη την οικογένεια, ενώ άθληση και ευεξία στα πιο εναλλακτικά «γυμναστήρια» της πόλης είναι η απόλυτη πρόταση για τους λάτρεις του αθλητισμού και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συλλογικότητα και τη συμμετοχή όλου του δυναμικού του ΟΠΑΝΔΑ, ενώ εμπλουτίζεται με συνεργασίες με τον Σύλλογο Φίλοι της Μουσικής, τη WWF Hellas, τη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας και το τμήμα του Δημοτικού και Ιστορικού Αρχείου του δήμου Αθηναίων, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, διακεκριμένους καλλιτεχνικούς φορείς και σχήματα, καθώς και καταξιωμένους ερμηνευτές. Ο ΟΠΑΝΔΑ με συναυλίες των Μουσικών του Συνόλων, συμμετέχει στη διοργάνωση «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου».

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ
Κλείσιμο
https://www.opanda.gr/images/ZiseTonKipoAllios2018_program.pdf. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης