Μπιφτέκια με μπύρα και μουσική

Μπιφτέκια με μπύρα και μουσική

Ένα μικρό «χωριό» στήθηκε για τις 3 ημέρες στο χώρο της ΔΕΘ για να φιλοξενήσει το πρωτότυπο Burger Festival 

burger-fest
Από μια άποψη είναι ακόμη μια πρωτοτυπία, μια ιδιαίτερη καινοτομία. Η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε μια πολύ ξεχωριστή διοργάνωση, το πρώτο Burger Festival.

Σάββατο βράδυ και οι Θεσσαλονικείς επέλεξαν τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ) εκεί που είχε στηθεί ένα μικρό «χωριό». Ένα «χωριό» που στήθηκε και λειτούργησε γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ήταν οι ίδιοι που άφησαν τις παραλίες τις Χαλκιδικής και από το πρωί πλημμύρισαν το «χωριό», ερχόμενοι να βιώσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Άλλωστε, ήταν ένα απόλυτα γευστικό τριήμερο- Παρασκευή με Κυριακή-, με τις ουρές να μαρτυρούν πως οι νέοι είναι εδώ και απολαμβάνουν την street διασκέδαση, όπως στα ανάλογα Φεστιβάλ του εξωτερικού. Στη διοργάνωση συμμετείχαν τα Loco Grill, Fingers, The Big Kahuna, Barbeque Franklyn Smokehouse, Goody΄s Burger House, Dos Cubanos, Ηoly Fries και το Κουτούκι του Νικόλα. Ο καθένας ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, κοντά στα γαστρονομικά του γούστα.

burger-fest-1


Την ίδια ώρα η μπύρα έρρεε άφθονη. Ο καιρός μας βοήθησε. Dj set (M.Eρμείδης, Δ.Κόνιαρης, Δ.Πολυχρονόπουλος, Ε.Αγγελίδου) καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και το βραδάκι στη ειδική σκηνή που είχε τοποθετηθεί νέα συγκροτήματα (Vanilla the Band και The Bon Viveurs) προσπαθούσαν να ξεσηκώσουν τον ενθουσιασμό, δίνοντας τη δική τους νότα στο πάρτυ ... μέχρι την εμφάνιση των Locomondo, που απογείωσαν το κοινό, έδωσαν ξέφρενο ρυθμό με την ατμόσφαιρα να παραπέμπει πια σε beach bar.

Παιχνίδια, ποδοσφαιράκια, εικονική πραγματικότητα, αποτέλεσαν επίσης κομμάτια του παζλ. Επικράτησε το αδιαχώρητο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας. Νέοι και μεγαλύτεροι, που πριν πολλά πολλά χρόνια ένιωσαν την μαγεία ανάλογων εκδηλώσεων στην ΔΕΘ. Σαν ένα flashback, τους έβλεπες να κοιτούν με θολωμένο βλέμμα. Τόσες στιγμές, τόσες αναμνήσεις. Κάποιους τους κουνούσε κι επέστρεφαν στο σήμερα.

Στα θετικά επίσης συγκαταλέγεται το γεγονός, ότι το Burger Fest τίμησε κόσμος απ΄όλη την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα γενικότερα. Πολλοί το είδαν, ως μία εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Ένα τριήμερο να ξεφύγουν, να αλλάξουν παραστάσεις, να πάρουν άρωμα Θερμαϊκού κι αέρα Βαρδάρη.

Κλείσιμο
Η επιτυχία φέρεται να ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε τον Μάιο. Οι διοργανωτές, αλλά και τα καταστήματα, που έστησαν τα περίπτερά τους ένιωσαν δικαιωμένοι για την επιλογή τους κι έδωσαν ραντεβού με τον κόσμο για του χρόνου τέτοια εποχή, στο ίδιο σημείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης