Οι... χειρότεροι ήρωες της DC και το νέο τους τρέιλερ

Οι... χειρότεροι ήρωες της DC και το νέο τους τρέιλερ

Ο Joker, η Harley Quinn, ο Deadshot και άλλα... προβληματικά παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία αποστολή αυτοκτονίας

Οι... χειρότεροι ήρωες της DC και το νέο τους τρέιλερ
Απ' ό,τι φαίνεται, διανύουμε την εβδομάδα της Suicide Squad. Η ταινία της Warner Bros που βασίζεται στα κόμικς της DC κυκλοφόρησε τα πρώτα της πόστερ προχθές, ενώ χθες ήλθε και το νέο επίσημο τρέιλερ με το οποίο μας συστήνει τα προβληματικά μέλη της ομάδας -ή τους χειρότερους ήρωες που θα δείτε ποτέ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- μαζί με πολλές εκρήξεις, φωτιές, ξύλο και ατάκες.



Υπό τους ήχους του αξεπέραστου Bohemian Rhapsody των Queen, το βίντεο δείχνει πώς η υψηλόβαθμη κρατική αξιωματούχος Amanda Waller (
Κλείσιμο
Βιόλα Ντέιβις) δημιουργεί μία ομάδα κρούσης με τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους του πλανήτη. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι φυλακισμένοι -με σειρά εμφάνισης στο τρέιλερ- Boomerang (Τζάι Κόρτνεϊ), Harley Quinn (Μαργκό Ρόμπι), Deadshot (Γουίλ Σμιθ), Killer Croc (Αντεουάλε Ακινουόγιε-Αγκμπάζε), El Diablo (Τζέι Χερνάντεζ) Slipnot (Άνταμ Μπιτς) και Enchantress (Κάρα Ντελεβίν). Εν δράσει βλέπουμε ασφαλώς και τον Τζάρεντ Λέτο, στον πολυσυζητημένο του ρόλο ως Joker.



Κρίνοντας τόσο από το τρέιλερ όσο και από τις αφίσες, το Suicide Squad είναι σαφώς πιο ελαφρύ και έχει περισσότερο χιούμορ από το φαινομενικά σοβαρό και δυσοίωνο Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης. Ωστόσο, και οι δύο ταινίες -όπως και το Man of steel το 2013- χρησιμεύουν για να δημιουργήσουν το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, εισάγοντας νέους ήρωες και κακούς, κάτι που έχει κάνει ήδη η Marvel εδώ και καιρό. Το Suicide Squad θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 5 Αυγούστου και δεδομένου ότι στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος μήνας ενδείκνυται για μπάνια και όχι για σινεμά, η πρεμιέρα στη χώρα μας θα αργήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης