Οι Duran Duran σε 360 μοίρες

Οι Duran Duran σε 360 μοίρες

Το νέο βιντεοκλίπ του βρετανικού συγκροτήματος θυμίζει κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας

Οι Duran Duran σε 360 μοίρες
Πριν από λίγες ημέρες οι Duran Duran
κυκλοφόρησαν το νέο τους βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Pressure Off”. Βασική του καινοτομία είναι πως κινηματογραφήθηκε αξιoποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας 360 μοιρών του YouTube. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως είναι διαδραστικό, αφού μπορείς να πατήσεις με τον κέρσορα του ποντικιού σου πάνω στο βίντεο και να κινηθείς σε όποια κατεύθυνση θες, σαν να βρίσκεσαι μέσα σε ένα εικονικό δωμάτιο.

Κλείσιμο
Εκεί όμως που η θέασή του γίνεται πραγματικά εντυπωσιακή είναι όταν το αναπαράγεις από το κινητό σου τηλέφωνο ή το tablet: καθώς κινείς τη συσκευή μέσα στον χώρο, η εικόνα του βίντεο σε ακολουθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις 
Google Chrome ή Mozilla Firefox στον υπολογιστή και την εφαρμογή του YouTube στο κινητό. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ορίστε το βιντεοκλίπ:



Αντίστοιχο βιντεοκλίπ, με λιγότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα ωστόσο, είχαν δώσει στη δημοσιότητα πριν από περίπου 2,5 μήνες και οι Fort Minor. Πρόκειται για το παράλληλο πρότζεκτ του Mike Shinoda, μέλος του διάσημου συγκροτήματος Linkin Park.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης