Ο Πίτερ Παν… αλλιώς

Ο Πίτερ Παν… αλλιώς

O Τζο Ράιτ επαναπροσεγγίζει την ιστορία του παραμυθένιου ήρωα

Ο Πίτερ Παν… αλλιώς
Τα Χριστούγεννα μοιάζουν η ιδανική εποχή για να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Παν! Το “Pan” όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό… Ο Τζο Ράιτ
σκηνοθέτης της «Εξιλέωσης» και της «Άννα Καρένινα», εμπνέεται από το κλασικό μυθιστόρημα του Τζ. Μ. Μπάρι για να μας ταξιδέψει στο μαγικό σύμπαν του Πίτερ Παν.

Κλείσιμο


Ο ίδιος όμως είναι σαφής: «Αυτή δεν θα είναι η ιστορία της Χώρας του Ποτέ όπως την ξέρατε. Δεν είναι η ιστορία του Πίτερ Παν όπως σας τη διάβαζε ο μπαμπάς σας». Ένα blockbuster για μικρούς και μεγάλους στη μετά-Χάρι Πότερ εποχή. Μία ταινία, που παίρνει τον μύθο του Πίτερ Παν από την αρχή. Ένα μικρό παιδί ανακαλύπτει τη δύναμη μέσα του και… πετάει!

Ο Χιου Τζάκμαν
κλέβει τις εντυπώσεις ως πειρατής Μαυρογένης, η Ρούνι Μάρα είναι η Τάιγκερ Λίλι και ο μικρός Λιβάι Μίλερ είναι ο Πίτερ Παν, που μάλλον ήρθε για να μείνει. Τα εντυπωσιακά ψηφιακά εφέ και τα… μαγικά κόλπα κυριαρχούν σε ένα φαντασμαγορικό παραμύθι, που ήρθε η ώρα του να ειπωθεί. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 24 Δεκεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης