Απόψε θα πουν... πολλά

Απόψε θα πουν... πολλά

Τα Υπόγεια Ρεύματα συμπληρώνουν 20 χρόνια στη μουσική και το γιορτάζουν με ένα live στο s.i.x dogs

Απόψε θα πουν... πολλά
Θυμάμαι σαν να ήταν χθες όταν άκουσα πρώτη φορά το όνομα «Υπόγεια Ρεύματα
». Η παρέα από την Καλλιθέα με το περίεργο όνομα αναστάτωσε τη δεκαετία του '90 και άφησε στο ελληνικό ροκ ένα ανεξίτηλο σημάδι. Το «Μ' αρέσει να μην λέω πολλά» παραμένει ύμνος μέχρι και σήμερα που το συγκρότημα μετρά 20 χρόνια ζωής.

Μπορεί οι μουσικοί να έχουν αλλάξει, και συνολικά 14 να έχουν περάσει από την παρέα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος θέλει να γιορτάσει τις επιτυχίες με ένα ιδιαίτερο project. Το 20:14 συνοψίζει όλη την πορεία τους και περιλαμβάνει ένα διπλό δίσκο με διασκευές παλαιότερων κομματιών αλλά και νέων τραγουδιών, συναυλίες με πρωτότυπα visuals, καινούργιες συνεργασίες, νέα video αλλά και εκπλήξεις στον χώρο των interactive media. Το συγκρότημα πειραματίζεται ακόμα μια φορά με έναν φρέσκο electro και θορυβώδη ήχο, που έρχεται να ανακεφαλαιώσει την περιπετειώδη ιστορία τους και να ιχνογραφήσει τη σκοτεινή εποχή που διανύουμε.

Κλείσιμο
Παράλληλα, σήμερα Κυριακή 15 Φεβρουαρίου τα Υπόγεια Ρεύματα θα ανέβουν στη σκηνή του s.i.x. dogs μαζί με τους Greeklish Babylon
. Οι τελευταίοι δημιουργήθηκαν εν μέσω κρίσης αλλά όχι με αφορμή αυτήν, για να περιγράψουν τη Νεοελληνική Βαβυλώνα μέσα από τον λόγο και τη μουσική. Χαρακτηριστικά τους είναι ο έντονος ηλεκτρισμός, η ένταση, οι ιδιαίτερες συχνότητες αλλά και οι ανατολίτικοι ήχοι των πιο παραδοσιακών μεσογειακών οργάνων. Οι Greeklish Babylon αποτελούνται από τον
Παύλο Συνοδινό, τον Νίκο Ζαδέ
και τον Πάνο Τόλιο. Παίζουν και τραγουδούν ελληνικά και ξένα, όμως... ποτέ Greeklish. Εκείνα που είναι δημιουργήματα τους, αλλά κι εκείνα που θα ήθελαν να είναι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης