Μπουγιέ: Υπάρχει μεγάλη δυναμική στη McLaren Honda!

Μπουγιέ: Υπάρχει μεγάλη δυναμική στη McLaren Honda!

Η MP4-29H/1X1 χτες στα χέρια του Βαντούρν δε κατάφερε να συμπληρώσει χρονομετρημένο γύρο. Να δούμε αν αυτό θα βελτιωθεί σήμερα, δεύτερη και τελευταία μέρα δοκιμών εξέλιξης.

Μπουγιέ: Υπάρχει μεγάλη δυναμική στη McLaren Honda!
Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Έρικ Μπουγιέ μίλησε χτες το βράδυ μετά την πρώτη προβληματική μέρα δοκιμών εξέλιξης για τη McLaren Honda στο επίσημο δικτυακό τόπο της Formula 1.

Είχατε μια δύσκολη πρώτη μέρα…

Υπάρχει μεγάλη προσδοκία. Θα περάσουν τα προβλήματα προσαρμογής πρέπει να γίνουν όλα τα βασικά είναι μια δύσκολη διαδικασία και είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Τι στόχο έχετε σ’ αυτή την πρώτη δοκιμή;

Να ελέγξουμε τον τρόπο δουλειάς και συνεργασίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες που ήταν συνεργάτες πριν από 20 χρόνια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σιγουριά ότι όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το πρόγραμμα IT είναι πολύ μεγάλο ώστε να συνδεθεί το Πάραγκον της McLaren με τη Honda στο Μίλτον Κέινς, την Ιαπωνία και την πίστα. Πρόκειται για πολύ μεγάλο όγκο κοινών δεδομένων που πρέπει να το λαμβάνουν όλοι. Είναι μια πρόκληση. Τέλος είναι η λειτουργία της μονάδας ισχύος. Πρέπει να ελέγξουμε ότι όλα τα συστήματα δουλεύουν σωστά πάνω στο μονοθέσιο.

Κλείσιμο
Πόσο σημαντική είναι η αποκλειστική συνεργασία;
Καθοριστική για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να είσαι πρώτη προτεραιότητα. Είναι τόσο πολύπλοκη η μονάδα ισχύος τώρα πάρτε για παράδειγμα τη μπαταρία μόνο ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων μπορεί να κατανοήσει την τεχνολογία και να επενδύσει στην εξέλιξή της αλλά και να τη διαμορφώσει στους χώρους ενός μονοθεσίου F1.



Ο Στόφελ Βαντούρν, δοκιμαστής της ομάδας, αριστερά μιλά με τον αγωνιστικό διευθυντή Έρικ Μπουγιέ.

Γιατί δε βάλατε κάποιον πιο έμπειρο οδηγό;

Είναι μόνο έλεγχος συστημάτων δεν έχει να κάνει με την απόδοση του μονοθεσίου, πρέπει να μαζέψουμε δεδομένα οπότε δεν έχει σπουδαίο ρόλο ο οδηγός.




Η McLaren Honda σταματημένη χτες στην πίστα του Άμπου Ντάμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης