Ράικονεν: Είμαι πολύ άτυχος ως τώρα!

Ράικονεν: Είμαι πολύ άτυχος ως τώρα!

Ο Φινλανδός πρωταθλητής πιστεύει πως άμα την επιστροφή του στη Ferrari έχει εξαντλήσει τα όρια κακοτυχίας.

Ράικονεν: Είμαι πολύ άτυχος ως τώρα!
Ο 34χρονος πιλότος έχει εκκινήσει σε 198GP έχει κερδίσει τα 20 απ’ αυτά, η τελευταία του νίκη ήρθε με τα χρώματα της Lotus πέρυσι στην Αυστραλία και έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari το 2007.

Κλείσιμο
Επέστρεcε φέτος στην Ιταλική ομάδα όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Μιλώντας σχετικά ο Iceman ξεκαθάρισε: «Έχω οδηγήσει καλά αρκετές φορές αλλά πάντα κάτι συμβαίνει στον αγώνα όπως κλαταρίσματα ελαστικών γιατί άλλοι πέφτουν πάνω μου και δεν έχω καταφέρει πραγματικά να πετύχω αυτό που θέλω. Στον τελευταίο αγώνα στο Μονακό βρέθηκα σε καλό σημείο αλλά δεν κατάφερα να πετύχω κάτι γιατί με χτύπησε ο Τσίλτον και είχα κλατάρισμα. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν μεγάλη διαφορά. Όταν βελτιωθεί ο τρόπος που αισθάνομαι στο μονοθέσιο είμαι σίγουρος ότι θα πάω πολύ καλύτερα. Όμως μέχρι τότε πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε ελπίζοντας ότι η τύχη θα είναι με το μέρος μας την επόμενη φορά».

Επόμενος αγώνας είναι το GP του Καναδά αυτήν την Κυριακή (8/6) ο Ράικονεν έχει κερδίσει στην πίστα Ζυλ Βιλνέβ το 2005 για λογαριασμό της McLaren. Παρότι η Ferrari θα παρουσιάσει σ’ αυτή την πίστα μια αναβαθμισμένη εκδοχή της μονάδας ισχύος δύσκολα θα βρεθεί ο Iceman σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη.  



Ο Ράικονεν παρέα με την νέα του κοπέλα, πρώην αεροσυνοδό και μοντέλο fitness, την επίσης Φινλανδή Μίντου Βιρτάνεν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης