anastasiadis_themos

Eσχάτη Προδοσία η Ονομασία; Φυσικά ναι! Ισόβια και λίγα θα 'ναι

Θέμος Αναστασιάδης

Σκούζουν και κλαίγονται ξαφνικά οι κυβερνώντες ότι δήθεν τους απειλούν με θάνατο και ισόβια επειδή θα διαπράξουν εσχάτη προδοσία παραχωρώντας το όνομα  της Μακεδονίας στα τσουτσέκια των Τούρκων, τους Σκοπιανούς. Ο πρόεδρος της άβουλης μάλιστα ο κ. Βούτσης έφθασε να κατηγορήσει ευθέως για υποκινητές τα Παμμακεδονικά σωματεία της υφηλίου, δείχνοντας για άλλη μια φορά το μίσος και τον φόβο των Συριζαίων για τον Ελληνισμό που μάχεται, και δη τον απόδημο.

Δεν τους συγχωρούν που με δικές τους πρωτοβουλίες οργάνωσαν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που κατέστησαν σαφές στους πάντες ότι η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα πράττει εν γνώσει της ενάντια στη βούληση του 80 τοις εκατό των Ελλήνων.

Περίεργο βέβαια να βλέπει φαντάσματα πολιτικών εκτελέσεων λόγω Μακεδονικού ειδικά ο κ. Βούτσης όταν του είναι τόσο οικεία, κυριολεκτικά, η δημόσια συμπαράσταση των δικών του παιδιών στους αληθινούς δολοφόνους τρομοκράτες που 'χουν τόσο αίμα στα χέρια τους.

Όπως είναι λίγο αντιφατικό να ξεσαλώνει η κυβέρνηση επειδή κάποιοι... άγνωστοι στέλνουν ανώνυμα σφαίρες στον κ. Κοτζιά, ενώ την ίδια ώρα φέρεται τρυφερά στον βομβιστή που πήγε να σκοτώσει τον Παπαδήμο και τον Σόιμπλε...

Πώς γίνεται να ωρύεσαι προκειμένου να καταδικασθεί πολιτικά μια αόρατη και μάλλον μακρινή, αν όχι ύποπτα επαναλαμβανόμενη απειλή, αλλά να δείχνεις κατανόηση σε φονιάδες και βομβιστές που 'χουν ήδη αφήσει θύματα πίσω τους;; Άσε που επιστολές με σφαίρες έχει παραλάβει κατά καιρούς ένα καρό κόσμος, και ο υπογραφών μεταξύ αυτών, χωρίς να βγάζουμε διαγγέλματα θυματοποίησης!!

Το τόσο κλάμα που πέφτει ξαφνικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάχα μου θα τους στήσουν στο απόσπασμα για την Ονομασία δεν οφείλεται φυσικά σε... αληθινή αγωνία, πόσο μάλλον σε τύψεις. Κλίμα και φανταστικούς εχθρούς θέλουν να δημιουργούν για να μπερδεύουν την κοινή γνώμη, που είναι έτσι κι αλλιώς έξαλλη μαζί τους για τα ελληνοτουρκικά κι άλλα ων ουκ έστι αριθμός.

Επι της ουσίας τώρα, παρ' ότι εξυπακούεται ότι είναι καταδικαστέες οι απειλές θανάτου κλπ, αληθινές ή κυπατζίδικες, όπως και τα γράμματα με σφαίρες ή εκρηκτικά, είναι βάσιμο δικαίωμα του καθενός να θεωρεί ότι η μεθοδευμένη παράδοση της ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς αποτελεί όντως πράξη Έσχατης Προδοσίας.

Το έγκλημα προβλέπεται και από το Σύνταγμα και από τον Ποινικό Κώδικα κι αν κάτι θα μπορούσε να αντιτάξει ο Τσίπρας είναι ότι... δεν πρόκειται για Εσχάτη κυριολεκτικά αφού είναι ικανός και έτοιμος να κάνει κι άλλες προδοσίες. Υπό μια έννοια, υποκειμενικά μπορεί να μην το θεωρεί ούτε καν προδοσία, αφού για να προδώσεις κάτι πρέπει να το πίστευες κάποτε.

Κι οι Συριζαίοι δεν πιστεύουν ούτε στην πατρίδα ούτε στην ελληνικότητα της Μακεδονίας, άρα δεν πρόδωσαν, απλώς ντήλαραν. Ξεπούλησαν. Όλα αυτά τα επιχειρήματα ας βάλουν τον Κουβέλη να τους τα μαζέψει νομικά, για το Ειδικό Δικαστήριο όπου σίγουρα θα πρέπει να πάνε αν δώσουν την Ονομασία Μακεδονία.

Περί Έσχατης Προδοσίας φυσικά θα δικάζονταν σε αυτή την περίπτωση, τι άλλο περίμενε δηλαδή ο κ. Βούτσης, να πάρουν κάνα Νόμπελ Ειρήνης; Αυτή θα ήταν η κατηγορία, και σε. περίπτωση καταδίκης τα Ισόβια είναι η αναμενόμενη ποινή, καταργηθείσας της Θανατικής. Δηλαδή 20 χρόνια το πολύ, τζάμπα πράγμα, αφού και τέτοιοι που 'ναι θα υπογράψουν χίλιες μετάνοιες και θα ζητάνε Χάρες.

Θεωρητικά μιλάμε βέβαια γιατί όσο κι αν προσπαθεί ο Τσίπρας δεν θα καταφέρει τελικά να πουλήσει το Όνομα. Άλλαξε το παιχνίδι ξαφνικά και μπορεί να του πάρουν πρώτα τίποτα νησιά, οπότε δεν θα του μείνει περιθώριο για τη σκοπιανή προδοσία. Θα τρέχει να αλλάξει το δικό του όνομα για να εξαφανισθεί από προσώπου γης. Κι αυτό, προς Θεού, μην το θεωρήσουν επίσης απειλή, είναι μια ανθρώπινη συμβουλή. 

ΣΧΟΛΙΑ (48)

ΚΛ

Να γίνει άμεσα δημοψήφισμα αν ο ελληνικός λαός τους θέλει ή όχι, ο ελληνικός λαός όχι οι πάσης προέλευσης αλλοδαποί που ελληνοποιούνται ερήμην μας, ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει αν θέλει όλους τους πολιτικούς και τους δικούς τους που βολεύτηκαν σε θέσεις, αν πει ο λαός ότι δεν τους θέλει να απολυθούν όλοι! Οποιος έχει τα κότσια και δεν φοβάται, ας το ζητήσει κι ας το κάνει, αλλιώς παραδέχονται ότι εφαρμόζουν σχέδια άλλων και είναι προδότες της Ελλάδας και ψεύτες απέναντι στον Ελληνικό λαό που τους εμπιστεύτηκε, αφορά όλους αυτούς! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, όποιος από όλους τους πολιτικούς είναι τίμιος και εργάστηκε για την ευημερία και την προστασία και ασφάλεια των Ελλήνων, για την πρόοδο και το καλό της χώρας, είναι καθαρός κι έχει το σθένος, ας βγει τώρα μπροστά και να ζητήσει δημοψήφισμα αν τους θέλουμε, θα το κάνει κανείς;; Μην βιαστεί κάποιος να με χαρακτηρίσει ως χα διότι δεν μου αρέσουν τα άκρα και η βία κάθε μορφής που ασκείται από βανδάλους, κουκουλοφόρους ή διάφορους εγκληματίες που καταστρέφουν τον τόπο μου

Σωστό το άρθρο

Γιατί τρία χρόνια δεν άνοιγαν το σκοπιανό, και μόλις γύρισε ο Τσίπ από τον Τράμπ αποφάσισε να ξεπουλήσει; Πως τους κρατάνε παρασκηνιακώς; Τι τους έχουν τάξει; Γιατί βιάζονται να προδώσουν έχοντας τον Λαό απέναντι τους; Γιατί δεν τολμούν να διοργανώσουν ένα αντίστοιχο συλλαλητήριο από τις Στήλες μέχρι το Πανεπιστήμιο και το Μοναστηράκι που θα υποστηρίζει το ξεπούλημα της Μακεδονίας; Θα μας τα εξηγήσει κανείς αυτά;...

@

σταλινογενείς φασιστικές λέπρες που μας κουνάν το δάχτυλο και μας παραδίδουν μαθηματα "δημοκρατίας".. ας μη φοβούνται, όταν εφαρμοστεί ποτε το συνταγμα, ο ήλιος θα ανατείλει απο τη δύση..

Σωστός

Σωστός ο Θέμος. Αν δε μας αρέσει μια απόφαση, δεν επιτρέπεται να ψηφίζεται.

ΕΠΕ

Πολύ καλό άρθρο αλλά μισό. Οι συριζαίοι μπορεί να θέλουν να δώσουν το όνομα δια της σύνθετης ονομασίας στους σκοπιανούς αλλά υπάρχει γραπτή δέσμευση της Ελλάδας γι αυτό από το 2008. Η ερώτηση μου είναι γιατί είναι προδότες οι συριζαίοι αλλά όχι η κυβέρνηση καραμανλή που υπέγραψε τη δέσμευση της Ελλάδας τότε; Πού ήταν οι Μακεδονικές Οργανώσεις τότε; Άρμεγαν τις παχιές αγελάδες του ευρώ; Το θέμα είναι πως οι συριζαίοι έπαιξαν με το διχασμό του κόσμου και το πληρώνουν. Αλλά αυτή η στάση με τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά σε διαφορετικές κυβερνήσεις για το ίδιο θέμα εκτός από άκρως ελληνική είναι και άκρως αδιέξοδη. Δε μπορείς να δικάσεις το σύριζα γιατί εφαρμόζει τη δέσμευση Καραμανλή. Πρέπει να τους δικάσεις και τους δύο. Φυσικά αυτό είναι αστείο. Θα δικάσεις δύο πρωθυπουργούς στη χώρα που δε μπορείς να δικάσεις ένα μητροπολίτη; Οπότε τζάμπα φωνές και τζάμπα μαγκιές Θέμο τουλάχιστον σ αυτό το ζήτημα. Κανένας δε θα πάθει τίποτα, και όσα γράφονται είναι για κατανάλωση. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια

Γιάννης

Πατριώτη δεν ξέρω αν είσαι εταιρεία,μαγαζί ή κοινόβιο?? σε κάθε περίπτωση από που προκύπτει ότι ο Καραμανλής συμφώνησε για σύνθετη ονομασία?? το μόνο που έθεσε ήταν άρνηση για ένταξη με το όνομα Μακεδονία. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι την ίδια στιγμή όλο το μαδουροκομμουνιστάν , όλοι οι σημαιοφόροι του gay parade, κάτι τύποι σαν τον τσακαλώτο, '' έσκουζαν για τους Έλληνες φασίστες που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα των σκοπιανών αν αποκαλούνται όπως γουστάρουν. Πάνω από όλα όμως, πως να το κάνουμε, άλλο να διαπραγματεύεται ο Καραμανλής με την Μπακογιάννη και άλλο οι τσιπροκαμμένοι με τον κοτζιά. Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς πουν δεν ξέρουν ποία είναι η Λέσβος και ποία η Μυτιλήνη,όπως και ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα.... γεγονός είναι ότι θα πάνε στο ειδικό δικαστήριο για σειρά θεμάτων....

Θέμο εκφράζεις την πλειοψηφία των Ελλήνων

Ειδικό δικαστήριο για μειοδοσία και εσχάτη προδοσία στους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ,που θα τολμήσουν να δώσουν το όνομα στους σλαβοσκοπιανούς,τα τσιράκια των τουρκομογγολων,χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό με δημοψήφισμα.Γιατί πράττουν ΕΝΑΝΤΙΑ στην βούληση των Ελλήνων,οι οποίοι είναι αντίθετοι στο να δωθεί το όνομα στο ψευτοκρατίδιο.Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ,να αποφασίσει ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός.Το ακούτε Μισέλληνες?

Nick Athanasakos

My friends ...you have to understand that the world today..has nothing to do the way we were and thinking...50...100 years ago.....you conquer by mind and money....not extreme nationalism...right or left..... The everyday human values..mostly represent the human knowledge in all aspects....of their generation....everything is changing...especially now...where in one-two generations..the whole planet is a neighbourhood...and not only...we have to adapt to this change..cleverly..effectively..efficiently...for our beautiful Greek nation..and not only...we are not living alone in this planet...and we are not the center of the world....the motto not any greek barbarian...must go to the trash of history.....

Are you out of your mind?

Are you out of your mind? Apparently you don't know the history of Greece and therefore you don't know what you are talking about. For starters do yourself a favor and enlist in the Greek Army. Greece needs you and especially now. Just do it and then open your mouth as much as you want. Until then you are just an thoughtless embarrassment to the Greek History.

Chris

Σωστος ο Θεμος.Μουφα οι επιστολες!!!!!!

Μιχαήλ

Βάστα γερά ρε Θέμο!

Συμφωνών απόλυτα. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

ΕΦΙΑΛΤΕΣ!! Παραδειγματική τιμωρία με βάση τις προβλέψεις του Συντάγματός μας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία