anastasiadis_themos

Μίκη, γιατί ξεμπρόστιασες την Χούντα Τσίπρα;

Θέμος Αναστασιάδης

Σεβαστοί θεσμοί: Ο λαός μίλησε, θα ξαναμετρηθούμε ή θ’ αναμετρηθούμε; Γιατί το καθεστώς αφήνιασε. Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παρακρατικο-φροσύνη. Αναμενόμενες οι περισσότερες επιθέσεις, η λάσπη και η συκοφαντία εναντίον του Μίκης επειδή τόλμησε και πήρε πάνω του όλη την οργή των Ελλήνων με την ιστορική ομιλία του στο Σύνταγμα, υπέρ της ελληνικής και μόνο Μακεδονίας.

Και τι δεν του παν, χωρίς να σεβασθούν την ιστορία του, την προσφορά του στην Ελλάδα σε πολύ κρίσιμες στιγμές (1974, υπόθεση Οτσαλάν), αλλά και στην Αριστερά μια ζωή. Με τις χυδαιότητές τους επιβεβαίωσαν την εισαγωγική του αποστροφή, ότι ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερόμορφος. Καταφανώς αναφερόταν στο σημερινό καθεστώς Τσίπρα, της τεχνητής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, που σε καταιγιστική δυσαρμονία με το 80% του ελληνικού λαού και υπακούοντας σε ξένα κελεύσματα, προσπαθεί να δώσει το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ιδιοτελώς. Με αντάλλαγμα την όσο το δυνατόν μακρο-ημέρευσή του με τις πλάτες των ξένων δανειστών-δυναστών. Ότι πρόκειται για μια νέας μορφής Χούντα, τύπου… ευρω-βενεζουέλας, έχει ξαναειπωθεί και η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να το επιβεβαιώσει. Π.χ. στην Βενεζουέλα πεθαίνουν απ’ την πείνα, αλλά ο λαοπρόβλητος… 

 Μαδούρο, αρνείται ότι υπάρχει οικονομική κρίση! Με τον ίδιο γκεμπελικό τρόπο, οι εδώ αρνούνται την πραγματικότητα και μιλούν για μια μικρή αναλογικά συγκέντρωση –αυτή της Κυριακής που… μυστηριωδώς έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ από Αγγλία, Γερμανία, μέχρι… ΚΙΝΑ! Σκέψου να ‘ ταν και μεγαλούτσικη δηλαδή. Το κατάλαβαν οι Κινέζοι, αλλά εδώ κάνουν τους «Κινέζους». Όπως και στη Βενεζουέλα, έτσι και στην Αθήνα, παρακρατικοί τρομοκρατούν τους διαδηλωτές, υιοθετούμενοι από την εξουσία που διαβαίνει τρεις φορές την μέρα τον Ρουβίκωνα και περιδιαβαίνει με τους Ρουβίκωνες.

Φθάσαμε στο σημείο η επίσημη Αστυνομία, να δίνει παραποιημένα βίντεο, για να κατεβάσει τον αριθμό των διαδηλωτών όπως κατήγγειλαν αστυνομικοί-συνδικαλιστές. Την επόμενη μέρα της συντριβής του απ’ το συλλαλητήριο των Ελλήνων, το Μαξίμου ανακάλυψε ξαφνικά και μέγα σκάνδαλο όπου κατά σύμπτωση εμπλέκονται οι πιο ισχυροί πολιτικοί του αντίπαλοι από κάθε κόμμα, με βάσει καταγγελίες που θυμίζουν τα πάμπερς και το βρώμικο ‘89! Εδώ βέβαια το χουν εξελίξει καθότι δεν συνωμοτεί κανείς πίσω από πόρτες, το πάει ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Τζαννακόπουλος, στον Αρειο Πάγο, πόρτα-πόρτα.  Αφού έκανε τον κόπο, δεν πέρναγε καθοδόν να συλλάβει τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο ή τον Αδωνη αυτοπροσώπως; Το είπαμε. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παρακρατικοφροσύνη. Ετοιμάζονται σίγουρα για το πανβρώμικο 2019. Η Χούντα Τσίπρα τα δίνει όλα για όλα. Όλα αυτά είναι ενδείξεις για καθεστώς που κι αν δεν συνιστά κλασσική Δικτατορία, με στολές και τανκς, (δεν υπάρχουν πια, είναι όλες πολυμορφικές – υβριδικές) φασιστικοποιείται τάχιστα, όσο νοιώθει πιο έντονα ότι χάνει το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια του.  

Αλλά και το παιχνιδάκι με τους αριθμούς, για το πόσο μεγάλη τελικά τους βγήκε και τους μπήκε στο μάτι η συγκέντρωση, εκεί που βάδιζαν υπεροπτικά στην οδό του ενδοτισμού μικρή σημασία έχει. Τρία αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά, είναι που μετράνε: α) Ότι ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση, εδώ και 25 χρόνια, δεκαπλάσια επιεικώς των «αγανακτισμένων» στους οποίους στηρίχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, και τους είχε κάποτε για σημαία β) Ηταν διακομματική, κοινωνικά διαστρωμματική και τελείως αυθόρμητη η προσέλευση των πολιτών, με πρώτο και κυρίαρχο θέμα, όπως προκύπτει απ’ τα συνθήματα, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και δευτερευόντως τα χρόνια λιτότητας και την γενική απελπισία.

Όχι ότι λείπουν και αυτά στο βάθος, αλλά ας μην κάνουν λάθος. Η Μακεδονία ήταν η βασική αιτία και όχι η αφορμή όπως ειπώθηκε είτε εκ του πονηρού, είτε εκ… του χαζού γ) Το σημαντικότερο είναι ότι σε συνδυασμό με τις δημοσκοπήσεις, είναι πλέον απόλυτα σαφές ότι, για ένα μείζον εθνικό θέμα, η κυβέρνηση κινείται σε απόλυτη δυσαρμονία με την πολλαπλώς εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση.

Το γνωρίζει και επιχειρεί να την παραβιάσει και να την βιάσει. Αυτό βάσει του νόμου, γραπτού και αγράφου, δημιουργεί συνθήκες Συνταγματικής Εκτροπής, νόθευσης του πολιτεύματος και γενικότερης ανωμαλίας με τραγικές επιπτώσεις. Κανένας υπεύθυνος πολιτικός και πολιτειακός παράγων δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια του σ’ αυτή την ξεκάθαρη πραγματικότητα. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ… Πόσες φορές πρέπει να το πει; Ας κάνουν δημοψήφισμα.

Δεν είναι δικαίωμα μιας ισχνής τεχνητής πλειοψηφίας, να προχωρήσει από μόνη της. Η ευθύνη βαρύνει πλέον και τους Θεσμούς, αλλά και όποιο μικρό τμήμα της αντιπολίτευσης θα ήθελε πριν, θεωρητικά, να δει με καλό μάτι μια «σύνθετη λύση» που θα έβαζε ενέχυρο την ονομασία Μακεδονία να το κρατάν στην καλή τους διάθεση οι Σκοπιανοί. Δηλαδή ακόμη κι αν κάποιοι κεντρώοι πολιτικοί, το έβλεπαν κάπως θετικά για λόγους αρχής που είναι σεβαστοί, (δεν μιλάμε για τους αποστάτες θεσιθήρες)  τώρα δεν μπορούν να συναινέσουν σε λύσεις πονηρές, σε απόλυτη, επαναλαμβάνουμε, ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ με την λαϊκή βούληση. Αν το κάνουν συνειδητά παραβαίνουν και τον ρόλο τους, και τον όρκο τους, και θα ‘ναι κρίμα να στιγματισθούν ως εθελοντές του ενδοτισμού, όταν ακόμα και οι κυβερνητικοί εταίροι των ΑΝΕΛ σκέπτονται πώς να ξεφύγουν από την χουντοποιούμενη κυβέρνηση.

Αγαπητοί θεσμικοί η καταμέτρηση έγινε και ξανάγινε. Κι όσο κι αν καθυβρίζεται ο ελληνικός λαός επειδή επιμένει εθνικά, τόσο θα μεγαλώνει το πανελλήνιο ρεύμα, ενάντια στην πονηρή τεχνητή λύση, που προωθεί ο κ. Α. Τσίπρας. Αν επιμείνει, και μπορέσει να φθάσει σε υπογραφή Συμφωνίας Ντροπής, να μην αμφιβάλετε ότι έξω απ’ την Βουλή θα μαζευτούν και 2 εκατομμύρια Ελληνες, που μάλλον θα ‘ναι ακόμη πιο αγανακτισμένοι. Και τότε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, είτε απ’ την Μεγάλη Ορμή, είτε απ’ το αδίστακτο παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ. Μην επιτρέψετε να φθάσουμε στο σημείο αυτό το χωρίς επιστροφή. Θα διασπάσετε και θα ματώσετε τους Ελληνες, για να σώσετε, για πολύ λίγο ακόμη, τους Συριζο-σκοπιανούς; 

Υ.Γ.: Τελικά η μεγαλύτερη συμβολή του Μίκη ήταν η εμψύχωση των εκατομμυρίων Ελλήνων που ήταν στο συλλαλητήριο, με φυσική ή ψυχική παρουσία, ή μήπως το ότι ξεσκέπασε με ανατριχιαστική ακρίβεια την εκκολαπτόμενη Χούντα Τσίπρα που πάει για πολύ πιο βρώμικο 2019; 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (69)

κωστας Ν

ευγε Θεμο. πολυ δυνατο αρθρο

ftemp

Σκοπιανός γνωστός δημοσιογράφος, ίσως ο γνωστότερος, γράφει σήμερα ότι ο Τσίπρας πήρε θάρρος από τον μικρό αριθμό των 150 χιλιάδων ατόμων του συλλαλητηρίου, σε μια πόλη 4ων εκατομμυρίων.

Έχω μια απορία

Τα ΣΚΟΠΙΑ βρίσκονται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης άρα είναι Ευρωπαίοι. Αν η επιθυμία τους ήταν να ονομάσουν το κράτος τους Ευρώπη και την γλώσσα τους ευρωπαϊκή ποια θα ήταν η θέση των Άγγλων και λοιπών Ευρωπαίων ?

Tomkondil

Μνημόνια για 100 χρόνια και η Ελλάδα να γίνει αποικία των Σκοπίων, αφού καταντήσαμε ο πατριωτισμός να εκφράζεται από τον σταλινικό διεθνιστη πατριώτη, όπως ο ίδιος είπε. Αν ένα πατριωτικό συλλαλητήριο χρειάζεται κράχτες 90χρονους αριστερούς και συμβούλους του Ανδρέα Παπανδρέου για να μαζέψει τους Νεοέλληνες, δεν υπάρχει σωτηρία.

ninav

kolo...a tsipra kotza efhome i ellines na zitisoun kai na kataferoun na kanoum dimopsifisma na sas petaxoun apo tis karekles tembelides la....a kai posso anageo eine nashimatisti mia kybernisi me kanourgia stelehi na min ehoun kamia anamixi me tous politikous tis symforas tous pseftes na boithisoun ti makedoniamas giasou themo

Κερατσίνι

Οι Συριζαίοι το είχαν πει: Ή εμείς οι αυτοί. Τι δεν καταλαβαν στην ΝΔ και τους είχαν 2.5 χρόνια στα πούπουλα...υπερψηφίζοντας μάλιστα και τα σαδομαζιχιστικά ν/σ των συριζανέλ;

επαρχιωτης

μετα το μεγα συλλαλητηριο γιατι ο τσιριζας ρε εχει ακομα 25%; εγω νομιζα θα παει στο 0.00001% μετα την ομιλια μικυ

Πραγματι

Αταχτουλη Μικη, τι θα κανουμε τωρα χωρις τον Αλεκο;

Δεν είναι όλοι ίδιοι

Αυτό που απέδειξαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο κ Σαμαράς και ο κ Βενιζέλος προειδοποιούσαν για τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τι θέλαν πραγματικά να κάνουν. Πάντως ιστορικά ακόμα και η Χούντα, ενώ είχε απλώσει τα πλοκάμια της εξουσίας της παντού, έπεσε... Κανένα σύστημα δεν παραμένει όταν δεν συμφωνεί μαζί του ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός...

MARINA.

Θέμο καλησπέρα.Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την οποία ο χουντικός κατά τον παρλαπίπα Μπαλάφα Τόσκας φρόντισε να μειώσει, η σάπια και υπό διάλυση συμμορία των Τσίπρα, Καμμένου στήνει βρώμικο 89 με φόντο το 2019 που επλίζει ότι θα φτάσει έστω και άν έχουν πεθάνει,αυτοκτονήσει και μεταναστεύσει οι μισοί Έλληνες πολίτες.Είναι τόσο άρρωστα πορωμένοι οι δύο δήμιοι των Ελλήνων που δεν διστάζουν να υβρίσουν και να χλευάσουν ένα ζωντανό συμβολο της πραγματικής αριστεράς και όχι της φασιστικής αροστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.Ό Τσίπρας δίνει γραμμή και οι Γκέμπελς του καθεστώτος Τσίπρας, Τζανακόπουλος, Καρανίκας, Φίλης και η καθεστωτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Παπαδοπούλου, αρχίζουν την εκτόξευση λάσπης κατά όλων όσοι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ.Οι κυπατζίδικες μέθοδοι των Τσίπρα και Καμμένου θα φέρουν την πολιτική ζωή της χώρας τριάντα χρόνια πίσω στο βρώμικο και μακρυνό 1989. Αυτή είναι η πρόοδος της κυβέρνησης, να μετατρέπει την πολιτική ζωή της χώρας σε Σοβιετική Ένωση του Στάλιν και μάλιστα της περιόδου των μεγάλων δικών της Μόσχας.Τι νομίζουν αυτοί οι δύο πολιτκοί αρλεκίνοι, ότι άν μείνουν τελικά στην Ελλάδα θα γλυτώσουν τελικά την φυλακή; Καλό βράδυ Θέμο.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία