«Διεμφυλική» Ελλάδα άφησαν Σόιμπλε - ΣΥΡΙΖΑ
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

«Διεμφυλική» Ελλάδα άφησαν Σόιμπλε - ΣΥΡΙΖΑ

Ο σκληρός δεξιός Γερμανός παρέα με τον εξωνημένο ψευτοαριστερό Ελληνα μας άλλαξαν τα φώτα και το φύλο

Θα δούμε εάν ο επόμενος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και των... νέων αποικιών της, καλή ώρα, είναι σκληρότερος ή ηπιότερος από τον «κακό» Σόιμπλε και αν ο Βόλφγκανγκ ήταν όντως ο κακός ή απλώς είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει με επιτυχία αυτό τον ρόλο. Δηλαδή την υλοποίηση της πάγιας γερμανικής πολιτικής που χάρασσε πίσω από το μαμαδίστικο ύφος της η δήθεν ήπια Ανγκελα Μέρκελ. Το βέβαιο είναι ότι έφυγε από το προσκήνιο ένας δηλωμένος εχθρός της «Ελλάδας εντός ευρώ», ο άνθρωπος που προσπάθησε όχι μία, αλλά δύο και τρεις φορές να μας βγάλει εκτός ευρωπαϊκού νομίσματος. Αν το είχε πετύχει, οι επιπτώσεις θα ήταν τραγικές και θα είχαμε χάσει άλλο ένα 80% από αυτά που μας έχουν απομείνει σήμερα... Ο ένας εχθρός του Ελληνισμού αποχώρησε, λοιπόν, αλλά παραμένει ο άλλος, ο πιο βασικός και πιο επικίνδυνος, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός ο τραγικός «διεμφυλικός» πολιτικά συνδυασμός του σκληροπυρηνικού πολύ δεξιού χριστιανοδημοκράτη Σόιμπλε με τον εξωνημένο τέως αριστερό Τσίπρα, τόσα χρόνια μετά και παρά τις πρωτοφανείς θυσίες του ελληνικού λαού, άφησε την Ελλάδα και την οικονομία της σε κατάσταση πολιτικά... τρανσέξουαλ (για να ’μαστε και επίκαιροι). Της έχουν αφαιρέσει τα «γεννητικά» παραγωγικά της όργανα και την έχουν παρατήσει σακατεμένη και πολυτραυματισμένη, χωρίς καμία σαφή ευρωπαϊκή ταυτότητα (με τη μεταφορική έννοια του όρου πάντα και με κάθε σεβασμό στα άτομα με διαφοροποιούμενη σεξουαλική προσωπικότητα. - Ασχετο, μήπως τα 15 παραείναι χαμηλή ηλικία για την τόσο κρίσιμη επιλογή άλλου φύλου;). Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο δόκτωρ Σόιμπλε με τις Φρανκενστάιν μεθόδους του απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση του προβλήματος «Ελλάδα».

Από τη μία μούγκριζε και απειλούσε και από την άλλη έδινε λίγο-λίγο τη δόση του στο εθισμένο, εξαρτημένο και υποταγμένο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορώντας -αυτός ο μέγας οικονομολόγος- για το πού και πώς θα χρησιμοποιηθούν τόσα λεφτά. Ούτε ο σκληρός Γερμανός, ούτε οι κομισάριοι της Ε.Ε., ούτε ο κ. Ντάισελμπλουμ, που κάνει αμάν και πώς να μας ξεφορτωθεί, δεν κατάλαβαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Τσίπρας, σύμφωνα με αποκαλυφθείσες και μη διαψευσθείσες συνομιλίες που είχε με τον Βαρουφάκη, τους κοροϊδεύει; «Πείτε ΟΚ και δεν θα εφαρμόσουμε τίποτα!» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης και η πραγματικότητα τον επιβεβαιώνει. Τα κοινοτικά χρήματα και οι τόσοι πρόσθετοι φόροι των αλλεπάλληλων αριστερών κρυφομνημονίων πάνε σε... νέες πολυδιαφημιζόμενες προσλήψεις!!! Οι δαπάνες του Δημοσίου αυξήθηκαν αντί να μειωθούν, οι επιστροφές των οφειλομένων στους ιδιώτες, προκειμένου να ξαναπάρει μπρος η οικονομία, δεν έγιναν ποτέ, και, όπως βλέπουμε αυτές τις μέρες, ούτε ένα έργο της προκοπής, όπως το Ελληνικό, δεν λέει να πάρει μπροστά!!! Ποιος φταίει γι’ αυτή την «τρανς» Ελλάδα, η οποία μετά από τόσα χρόνια Σοϊμπλε-θεραπείας ούτε έχει εξυγιανθεί, ούτε μπορεί να λειτουργήσει κανονικά; 
  
Κλείσιμο
Από γερμανικής πλευράς, μπορεί ο Σόιμπλε να πέτυχε ό,τι είχε στο μυαλό του, αν κρίνουμε και από τα εύσημα που του έδωσαν προσωπικά οι ψηφοφόροι στην περιοχή του. Από ευρωπαϊκής σκοπιάς και από οικονομικής, όμως, δεν μπορεί να περηφανεύεται για τίποτα. Υποτίθεται ότι τελικός στόχος ήταν το «μεταρρυθμίσεις με θυσίες», αλλά μόνο αυτό δεν έγινε. Ούτε... στα ταξί! Αντίθετα, έκλεισαν τα αυτιά και τα μάτια και άφησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να εδραιώσει αυτό το τριεμφυλικό καθεστώς του, το οποίο, όπως... χαζεύουμε τα τελευταία 24ωρα, δεν ξέρει και ο ίδιος τι ακριβώς είναι. 

«Διεμφυλικός» και βάλε πολιτικά είναι και ο Τσίπρας. Τη μία εμφανίζεται ως φιλοεπενδυτικός... και μάλιστα νεοφιλελεύθερος, αφού φτάνει στο σημείο να λέει ότι θα παρακάμψει το ΚΑΣ, αν χρειαστεί, για να πάρει μπρος το Ελληνικό. Την άλλη, ως Βορειοκορεάτης σοσιαλμανής, διώχνει κάθε επενδυτή αν κρίνουμε από το ότι όχι μόνο δεν έρχονται νέοι, αλλά φεύγουν και οι παλιοί. Την παράλλη κάνει τρανς πολιτικές επιλογές, και με τους μεν και με τους δε, αρκεί να έχει την καρεκλάρα του σταθερή. Ολα αυτά χρεώνονται ως αποτυχία και στην κυρία Μέρκελ και στον κ. Σόιμπλε, ειδικότερα, που πρακτικά απέτυχε στον ρόλο του ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟΥ που του ανατέθηκε! Λύσσαγε και γρύλιζε στον φράχτη και πίσω από την πλάτη του οι Συριζοκατσαπλιάδες συνέχιζαν το πάρτυ. Ψέματα; Μπας και ήταν κιόλας τα πάντα μιλημένα και συμφωνημένα; «Εμείς θα κάνουμε πως σας τιμωρούμε, ενώ εσείς θα παριστάνετε ότι συμφωνείτε». Το γεγονός ότι συζητάμε για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τα λέει άλλωστε όλα. 

Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση: τόσο ο Σόιμπλε όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησαν, ο καθένας από τη σκοπιά του, για τους λόγους του και με τα ψευτοεπιχειρήματά του, ως εχθροί της Ελλάδας. Είναι οι δύο πλευρές του ίδιου κάλπικου νομίσματος. Από την αρχή αμφότεροι κινήθηκαν προς ταυτόσημη κατεύθυνση, όπως έχει αποδειχτεί, δηλαδή το Grexit, και συμπορεύονταν έως το τέλος, όπου πια δεν κρύβεται η αμοιβαία λατρεία, με αγκαλιές, φιλιά και... επαίνους από Αθήνα προς Βερολίνο και τούμπαλιν. Με τον Σόιμπλε πλέον έξω από το κάδρο, μένει στην αρένα ο άλλος και, κατά τον υπογράφοντα, ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ χειρότερος γιατί είναι εσωτερικός εχθρός, ελέγχει πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε ανθυποκαγκελάριο το τι όντως συμβαίνει μέσα στη χώρα και έχοντας καταλύσει και ποδοπατήσει κάθε θεσμό, πέρα από ορισμένους σθεναρά ανθιστάμενους, την ίδια τη Δικαιοσύνη, δεν λογοδοτεί πουθενά.

Πολύ χειρότερος γιατί μπορεί να ξεπουλήσει, όπως φαίνεται, μέχρι και την ελληνικότητα της Δυτικής Θράκης για να ρεφάρει ένα-δυο παραστρατήματα τύπου καζίνο Λονδίνου των πολιτικών συνεταίρων του. Δεν ορρωδεί προ ουδενός. Οπως είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν εταιρεία με προνομιούχους εταίρους, που έχει την (τρανσέξουαλ) Ελλάδα στα πεζοδρόμια για μεροκάματο. Εξ ου και μεταξύ Βόλφγκανγκ και Τσίπρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι χειρότερος εχθρός του ελληνισμού. Ο λεβέντης μας!  Ο οποίος, αφού προσκύνησε τη Μέρκελ, τώρα σέρνεται και προς τον Τραμπ! Στα τέσσερα... Φύσις δευτέρα έξις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ