anastasiadis_themos

Την Ελλάδα που την άφησαν ανάπηρη γιατί την κοροϊδεύουν κι από πάνω;

Θέμος Αναστασιάδης

Αλλο ο σεβασμός στα άτομα με ειδικές ανάγκες κι άλλο ο politically correct νεοραγιαδισμός

Ο Ρούσβελτ κήρυξε και κέρδισε τον Β΄ Παγκόσμιο απ’ το καροτσάκι, ο Νέλσον ήταν μονόχειρας και ο Ισραηλινός στρατηγός Μοσέ Νταγιάν κατατρόπωσε τους Αιγύπτιους με ένα μάτι. Το ίδιο έκανε κι ο Αννίβας. Υποθέτω ότι στην εποχή τους άκουγαν τα σχολιανά τους απ’ τους αντιπάλους. Εξάλλου, είναι καταγεγραμμένες οι ειρωνείες του Αδόλφου για την αναπηρία του Ρούσβελτ, ενώ σίγουρα τους άλλους θα τους έβριζαν στραβούς, κουλούς κ.λπ. Η Ιστορία δεν ασχολείται μ’ αυτά, ακόμη και σήμερα όμως ένα δημόσιο πρόσωπο δεν κρίνεται για το αν είναι χάντικαπτ ή όχι, αλλά για το τι κάνει. Και αντιστρόφως, η όποια αναπηρία δεν μπορεί να είναι άλλοθι για να επισκέπτεσαι μια χώρα με ύφος χιλίων αποικιοκρατών και να κουνάς το δάχτυλο υποτιμητικά, όπως έκανε ο χερ Σόιμπλε στην Αθήνα, προσβάλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Πόσο μάλλον όταν έχεις αφήσει ΠΑΡΑΛΥΤΟ έναν ολόκληρο λαό. Από κει και πέρα, το να τον λέει κανείς «σακάτη» και «καροτσάκια» είναι πριν απ’ όλα κακόγουστο και προσβάλλει όποιον το κάνει δημόσια. Γιατί κατ’ ιδίαν, ας μην κρυβόμαστε, η μέση Νότια Ευρώπη βρίζει έξαλλα τον Γερμανό υπερ-καγκελάριο, βασικά για την πολιτική του αναπηρία και μετά για όλα τα άλλα! Οταν σ’ όλα τα καφενεία της χώρας ακούς για τον χερ Σόιμπλε τα χίλια μύρια, συνιστά απίθανη υποκρισία το να «σταυρώνεται» ένας τραγουδιστής που του τα ’χωνε στις πέντε το πρωί φτιαγμένος απ’ το κοινό, το οποίο είχε απογειωθεί με το «Θέλω να μπω, θέλω να βγω»... Απ’ το ευρώ; Αυτό δεν μας το ξεκαθάρισε ο Αντώνης Ρέμος για να του την πέσουν και τίποτε οικονομολόγοι.

Ας μην κρυβόμαστε όμως πίσω από politically correct υποκρισίες. Οσο το καροτσάκι και η αναπηρία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών δεν πρέπει να αποτελούν σημεία χλεύης, άλλο τόσο δεν μπορεί να συσκοτίζουν το γεγονός ότι είναι ένας πολύ επιθετικός και πολιτικά ΑΝΑΓΩΓΟΣ κύριος που μας σακάτεψε! Οποιοσδήποτε ψυχαναλυτής μπορεί να σου εξηγήσει στο πι και φι ότι ο ιησουίτικος προτεσταντισμός του ήρθε κι έδεσε με τα προσωπικά του βάσανα. Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία ο χερ Σόιμπλε δεν έγινε πιο φιλάνθρωπος, ευγενικός και συζητήσιμος. Αντιθέτως, δείχνει να διαπνέεται από τη λογική ότι «από τη στιγμή που εγώ, ανάπηρος άνθρωπος στο καροτσάκι, δουλεύω όλη μέρα κι όλη νύχτα, οι τεμπέληδες οι Νότιοι που έχουν την υγειά τους γιατί δεν παίρνουν τα πόδια τους να πάνε να σκάψουν;». Του έχει βγει δηλαδή στο ακόμη πιο στρυφνό. Kαι αν κατά βάθος όλα αυτά έχουν τον πολύ καλό σκοπό να σωθούμε όλοι, αφού εξαγνιστούμε πρώτα με βασανιστήρια, πρόβλημά του που δεν μπορεί να το μεταδώσει επικοινωνιακά! Και η Ιερά Εξέταση τα ίδια έκανε! Τι είναι δα σήμερα η γερμανική πολιτική; Mια ιδιότυπη σύγχρονη οικονομική Ιερά Εξέταση όπου όλοι οι περιθωριακοί, οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι χρεωμένοι, οι φαλιρισμένοι, πρέπει να βασανιστούν, να πεινάσουν, να φυλακιστούν και να τιμωρηθούν προκειμένου τελικά να γίνουν... σωστοί εργαζόμενοι της μεγάλης γερμανοποιημένης Ευρώπης. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες λύσεις, ξέρω μόνο, όπως όλοι πια, ότι περί αυτού πρόκειται. Μαρτύριο χωρίς τελειωμό. Οχι άλλα δάκρυα λοιπόν, για τον χερ Σόιμπλε. Στο κάτω-κάτω όποιος τον βρίζει για την αναπηρία του καλό τού κάνει, γιατί ωθεί τον κόσμο να ξεχάσει ότι το πρόβλημα ξεκινάει απ’ την αντίληψή του και όχι απ’ την κίνησή του.

Από κει και πέρα, και με δεδομένο ότι ο όποιος Ρέμος πρέπει να προσέχει τι λέει (εμείς να δείτε τι θέλουμε να γράψουμε για τον Σόιμπλε), ας προσέξουμε λιγάκι μήπως αναπτύσσεται ασυνείδητα ένας νεοραγιαδισμός και μια εθελοντική υποτέλεια. ΟΚ, έχουμε κάνει λάθη, σύμφωνοι, δεν μας βοηθά κανένας άλλος πέρα από την Ευρώπη, και όντως, αν η Γερμανία είχε αποφασίσει να τραβήξει τα σωληνάκια από την ελληνική οικονομία, θα ’μασταν τώρα -και για καιρό- χειρότερα κι απ’ την Αλβανία. Εντάξει, κάνουμε τα κορόιδα, ανεχόμαστε τις συνεχείς προσβολές και ύβρεις των ΜΜΕ τους και ουκ ολίγων πολιτικών τους, αλλά μήπως υπάρχουν και όρια μεταξύ τακτικής κωλοτούμπας και γερμανοτσολιάδικου «προσκυνήματος»; Ολοι όσοι έσπευσαν να κρεμάσουν ανάποδα στο Ιντερνετ τον Ρέμο επειδή τα ’χωσε λουόμενος σε σαμπάνια στην Ψαρού να θυμηθούν ότι οι Γερμανοί ανταποκριτές μάς κάνουν συνέχεια κριτική ότι είμαστε στις καφετέριες, στα ουζερί και τις παραλίες ενώ έχουμε κρίση! Οπως το πάνε δηλαδή, στα πύρινα άρθρα που γράφτηκαν για τα πλούσια παράσιτα που γλεντούσαν με τον Αντώνη στην παραλία της Μυκόνου θα προστεθούν και άλλα, σύμφωνα με τα οποία θα είναι αντιπαραγωγικός όποιος θεαθεί με φραπέ και θα πρέπει να συλλαμβάνεται απ’ το ΣΔΟΕ όποιος παραγγείλει χταποδάκι και καλαμαράκια στη Λούτσα. Μετά θα μας βάλουν χέρι και στο πώς θα διασκεδάζουμε και μπορεί να δούμε και καμιά κοινοτική οδηγία αναψυχής για όσο κρατάει η κρίση! Ναι, είμαστε στην ανάγκη, μας πάνε από αδιέξοδο σε αδιέξοδο, αλλά ας μην κάνουμε την ανάγκη κοσμοθεωρία και ας μην υποταχθούμε σ’ όλα τους τα καπρίτσια, γιατί στο τέλος θα μας βάλουν να ξυρίσουμε τα πάντα - και όχι μόνο το μουστάκι.

ΥΓ.: Ιστορικά ο Ελληνας στον χορό του, στην παραζάλη του και στη «φάση» του λέει και μια κουβέντα παραπάνω, ρίχνει και τη γυροβολιά του, κάνει και καμιά «ζημιά» πάνω στη ζεϊμπεκιά. Ε, αν τους επιτρέψουμε να μας ελέγχουν και σ’ αυτό, δεν σωνόμαστε από κανέναν ισοσκελισμένο Προϋπολογισμό. Εχουμε τελειώσει μέσα μας! Αντε γεια μας! Θέλω να μπω, θέλω να βγω!

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Baasil Venitis

OPEN LETTER TO PRESIDENT OBAMA THE WHITE HOUSE Dear President Obama: I am an American citizen harassed by the government of Greece. I would appreciate it very much if you brought up the issue during your meeting with Premier Samaras on Thursday. It’s been now almost three years since the Greek government stole my life, my computer, and my files. Nobody cares, nobody gives a damn! I have done absolutely nothing, and I am being persecuted by the Greek government without any reason. This is against all rules of civil society and treaties that Greece has signed. On October 18, 2010, a gang of six brutal policemen of the violent Greek Cyber Crime Unit (CCU) broke into my home in Athens and stole my computer, software, files, documents, and personal data. The policemen locked me in jail for a night, they humiliated me with handcuffs, fingerprints, mug shots, and lies, leaked false information to the media parrots, and the Greek government initiated sham ex-officio court proceedings for a stack of stupid fictitious freakish charges! There was neither pillow nor toilet facility in my jail cell. I had to urinate in a bottle! I, a 68 years old with high blood pressure, was not allowed to keep my hypertension pills with me. There was neither toilet paper nor soap in the whole CCU jail. Ex-officio law suit, autepageltos αυτεπαγγελτος, the most dreadful word in justice, means the state sues somebody without involvement of the accuser. This terrible scheme has been used by the Greek government to persecute me. Mariliza Xenogiannakopoulou, Alternate Minister of Foreign Affairs, sued me, and she wouldn’t show up in court, because the state took over her position! At the ex-officio law suit, the accuser just hits and runs! This hit-and-run justice is the most disgusting justice on Earth. In all civilized nations, the accused is in a position to face his accuser eyeball to eyeball, but not in Greece. Just think about it for a while. The accuser slings false accusations against you, the state takes over, and the accuser disappears from court! The court trial is postponed infinite times to break my nerves. This is a disgusting punishment of the presumed innocent. Justice delayed is justice denied. Justice perpetuated is hell. The Greek government uses the ex-officio law suit as a political tool against me. My persecution is a worrying example of how freedom on the net is under increasing threat. As more Greeks use cyberspace to communicate, obtain infor

ΠΟΤΕ

Παίδες ο χέρ Σοιμπλε παίζει το παιχνίδι του και προωθεί τα συμφέροντα της χώρας του. Να κοιτάξουμε μήπως κάνουμε κ εμείς κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή ..? Το πρόβλημα με τον Ρεμο ειναι να δούμε που σταματάει η διασκέδαση κ που αρχίζει -αν αρχίζει- το σοβαρό Δε χορτάσαμε ακόμα από αμπελοφιλοσοφιες και τζάμπα μαγκιες ...?

Ε

Αυτοι ολοι οι φελλοι της Μυκονου,ειναι ολοι αυτοι που την ιδεολογια τους πληρωνουμε ακριβα,εμεις οι υπολοιποι,στις φορολογικες δηλωσεις.Οσο για τον Ρεμο,ας γελασω.Ο αδιαφθορος.Ολοι ξερουμε τα μαυρα των μαυρων ω μαυρα,που βγαζουν οι καλλιτεχνες,ολοι ακουσαμε ανοητες μελωδους επαναστατριες,προσφατο φρουτο,με σπιταρωνες σε πανακριβες Ευρωπαικες πρωτευουσες,να μας το παιζουν αριστερες,,,,αν αυτοι ειναι που θα σηκωσουν το λαβαρο της επαναστασης,ανθρωποι ημιμαθεις εως αμαθεις,καλυτερα να μην γινει καμμια επανασταση...αυτο μας ελειπε να ηρωποιουμε τον ρεμο,τον σφακιανακη και λοιπες τραγουδιαρες ...ας κατσουν στα κυβικα τους και στα μπουζουκολουλουδα τους κι ας αφησουν αλλους πιο χτυπημενους απο την κριση να μιλανε....ε οχι να υποστηριζετε τον ρεμο...ε οχι δα...κριμα

Μαριγούλα

Το πρόβλημα είναι ότι δεν του σέρνουμε (του Σόϊμπλε) όλα όσα πρέπει, πρόκειται για έναν παρανοϊκό & σακατεμένο άνθρωπο, ψυχικά και σωματικά, δεν έχει οδηγήσει μόνο την Ελλάδα στην καταστροφή με τις πολιτικές λιτότητας αλλά όλο τον Ευρωπαϊκό νότο και την Ευρώπη ολόκληρη με αρνητικές επιπτώσεις σε όλη την παγκόσμια οικονομία. Ο άνθρωπος πρέπει να διακατέχεται από σχιζοφρενικές εμονές αλλά είναι και άσχετος ως οικονομολόγος. Το μόνο που έχει καταφέρει με την μαντάμ Μέρκελ είναι να κάνουν την Ευρώπη μπάχαλο και η διάλυσή της να είναι το επικρατέστερο σενάριο. Ο Ρέμος λοιπόν καθώς και όλοι οι Ελληνες πολύ καλά του φερόμαστε, προσωρινά τουλάχιστον.

ΑΖ

Οσο δεν πληρωνομαστε οσο αξιζουμε θα πινουμε φραπε. Οταν αποφασισουμε να δουλεψουμε θα παμε εκει που πληρωνουν καλυτερα. Μη ξεχναμε αλλωστε οτι στην ΕΕ εχουμε ελευθερη διακινηση εργαζομενων. Ξερεις ποσα παιρνει ο Ελληνας καθηγητης μαθηματικων στην Αγγλια; 2800 λιρες Ξερεις ποσα παιρνει ο Ελληνας γιατρος στην Γερμανια , 3 φορες πανω απο την Ελλαδα; Ξερεις ποσα παιρνει ο Ελληνας μηχανικος; Ξερεις ποσα παιρνει ο Ελληνας εργατης στην Αυστρια; 1300 Σε βαθος χρονου ποιος θα μεινει να ζει στη μιζερια και την φτωχεια για να κανει το κεφι του Σοιμπλε;

Προς 'ΑΖ'

'ΑΖ', σε πληροφορω οτι δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα για τους Ελληνες στο εξωτερικο. Εζησα 13 χρονια στη Βρεττανια. Εχω πρωτο πτυχιο, μεταπτυχιακο και διδακτορικο, μερικα χρονια εργατικης εμπειριας και τεσσερα αρθρα, εκ των οποιων στα δυο ειμαι πρωτο ονομα. Τωρα ειμαι στην Ελλαδα ανεργη. Οσο κι αν ακουστει 'κλισε', η πλειοψηφια των Βρεττανων, Γαλλων, Γερμανων, Ολλανδων, ακομα και Ιταλων, αντιπαθει τους Ελληνες και ζηλευουν την Ελλαδα για τον ηλιο, τον καλο καιρο, την Ιστορια, τον πολιτισμο, κτλ. (Ομως, να ξεκαθαρισω, οτι εχει τυχει να γνωρισω ανθρωπους, λιγους, που ητανε καλοι απεναντι μου). Η πλειοψηφεια, δυστυχως, ετσι εχει μαθει να λειτουργει και σε αυτο ευθυνη εχουν οι ιδιοι Ελληνες. π.χ., θυμαμαι μια συμφοιτητρια μου η οποια ερχοταν παντα 15-20 λεπτα αργοπορημενη (μια φορα οταν μπηκε, οι ξενοι φοιτητες βαλανε τα γελια). Σε μια συνεντευξη που εδωσα, η εργοδοτρια καθως με ξεναγουσε μου ειπε με ειρωνεια 'εδω εχουμε πολλους Ελληνες, αρκει να ανοιξει κανεις αυτην την πορτα και το μονο που ακουει ειναι Ελληνικα'. Δεν μιλησα για λογους ευνοητους, αλλα ηθελα να τη ρωτησω 'τοτε γιατι με καλεσατε?'. Η απαντηση ειναι απλη. Στη Βρεττανια, μαζι με την αιτηση και το βιογραφικο συμπληρωνουμε μια ειδικη φορμα "Equal opportunities monitoring form". Εκει μεσα σημπληρωνουμε το φυλλο, εθνικοτητα, φυλη, κτλ., και σκοπο εχει στη διασφαλιση ισων ευκαιριων για εργασια. Ομως αυτο ουσιαστικα λειτουργει σαν προσωπειο, απο τη μια ο εργοδοτης σε καλει για συνεντευξη (περνωντας την ιδεα οτι προσφερει ισες ευκαιριες), ενω τελικα επιλεγει αυτους που θελει (τους Αγγλους, ο Ολλανδος τον Ολλανδο, ο Ιταλος τον Ιταλο, κτλ.) (τα εχω ζησει αυτα, μπορω να αναφερω αμετρητα παραδειγματα...). Να σας πω για την περιπτωση μιας Βρεττανιδας καθηγητριας που αρνηθηκε να με συμβουλεψει σε κατι ενω βοηθησε εναν Αγγλο να κανει ακριβως το ιδιο, για την Αιγυπτια συμφοιτητρια μου που μου ειπε οτι δεν με βοηθανε επειδη ειμαι 'determined' στη δουλεια μου? Και κατι τελευταιο, κανεις δεν ειναι ιδιος (συμπεριλαμβανομενων και των Ελληνων), οταν ημουν εκει δουλευα απο τις 9 η ακομα και 8 το πρωι μεχρι τις 10 και 12 το βραδυ. Το αργοτερο που εφυγα απο τη δουλεια μου ηταν 3 τα χαραματα, συν Σαββατο η Κυριακη (καποιες φορες και τα δυο) καθε εβδομαδα. Μου αρεσε η δουλεια μου, οπως ακομα μου αρεσει. Απο τα τελευταια 4 1/2 χρονια που τα περασα στη Σκωτια, δυο φορες πηγα κινηματογραφο και αλλες δυο σε παμπ. Απλα ευχομαι τωρα να μου δοθει η ευκαιρια ξανα να δουλεψω σε αυτο που αγαπω, και που επενδυσα στη ζωη μου.

κωστας

Στο ευρω δε μας εβαλαν ουτε γιατι μας αγσπησαν ουτε γιατι τους κοροιδεψαμε .Μας εβαλαν για να αγοραζουμε τα προιοντα τους Αυτο φαινεται απο την αλματωδη ανοδο της βιομηχανικης παραγωγης της Γερμανιας μετα τη δημιουργια του ευρω (nouvel. Observateur τευχ. 4-10. Ιουλιου 2013 σελ.14

Καλημέρα

Το πρόβλημά μου με τον κάθε κ. Ρέμο (ή τον Τράγκα, αν προτιμάτε) δεν είναι ότι βρίζουν τον Σόυμπλε ή τη Μέρκελ. Ποσώς με ενδιαφέρει (αν και δεν είμαι αντι-μνημονιακός). Είναι ότι πότε (μα ποτέ) δε θα είχαν το θάρρος να ασκήσουν αυτή τη κριτική και αυτή τη φρασεολογία, στους εντός των συνόρων θεσμικούς υπεύθυνους για τα προβλήματα της χώρας, φοβούμενοι τις νομικές (αλλά και άλλες) συνέπειες. Δείξτε μου κάποιον που να έχει το θάρρος να καλέσει τον οποιονδήποτε εν' ενεργεία βουλευτή με τα ονόματα που του αξίζουν, και θα συνταχθώ μαζί του άμεσα και χωρίς αναστολές... Όμως αυτό το υβρεολόγιο, επ' αφορμήν αναπηρίας, παχυσαρκίας, φυσιογνωμίας κλπ, ενώ την ίδια στιγμή τρέμουμε μήπως μας κόψουν την όποια κρατική εύνοια (συνήθως σε μορφή διαφήμισης)... συγνώμην αλλά δεν είναι καθόλου παληκαρίσιο ούτε ελληνικό... Την ίδια στιγμή που ασχολείστε με το να υπερασπίσετε το δικαίωμα του έλληνα να είναι και λίγο "μάγκας", το "Πρώτο Θέμα" κολακεύει την ανικανότητα του κ. Τσίπρα να χειριστεί μερικές ανεπιθύμητες ερωτήσεις ενός γερμανού δημοσιογράφου... άρα κάποιος δεν μας λέει όλη την αλήθεια.

Manos

"Πόσο μάλλον όταν έχεις αφήσει ΠΑΡΑΛΥΤΟ έναν ολόκληρο λαό." Δεν μας αφησαν παραλυτους οι δικοι μας πολιτικοι (Ανδρεας Παπανδρεου κλπ) και μας φταιει ο Σοιμπλε!! Αυτος εινα πολιτικος μιας αλλης χωρας, τι δουλεια ειχε να μπλεξει με τους Ελληνες; Εισαι με τα καλα σου; Αναψε του και ενα κερακι να ειναι καλα ο ανθρωπος και να μας αναγκασει να διορθωθουμε!

Μήτσος

Μάνο, παραβλέπεις μάλλον το γεγονός, ότι ο Σόιμπλε ότι κάνει δεν το κάνει από πονοψυχία ή για να διορθωθείς, αλλά για να κερδίσει-κερδοσκοπήσει η Γερμανία του. Γερμανικές στατιστικές: πάνω από 1 τρις οι εξαγωγές του (ιδίως προς Κίνα μεγάλη αύξηση) που πυροδοτήθηκαν από το υποτιμημένο Ευρώ του 2010 (1:1,15!), το οποίο συνεχίζει να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα με τη συντήρηση της κρίσης στην Ευρωζώνη από τα ανεγκέφαλα μοντέλα ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ λιτότητας που εφαρμόζει ο Σόιμπλε με την παρέα του. Πάνω από 90 δις η κερδοσκοπία της Γερμανίας από διαφορές επιτοκίων! Άσε που γλύτωσαν οι υπό χρεωκοπία τράπεζές του το 2009.... Μη πιάσω τη δραστική μείωση της ανεργίας, τα γεμάτα πλέον ταμεία κλπ. Μην τον αγιοποιείς λοιπόν, ψίχουλα πετάει στους σφαγμένους από τα κέρδη του. ΥΓ: όχι ότι δεν χρειάζεται συμμάζεμα η Ελλάδα και μάλιστα μεγάλο... Αλλά όχι έτσι.... Συμφωνώ σε πολλά με το άρθρο για την ψυχοσύνθεσή του!

κωστης

αγαπητε θεμο, δεν νομιζω οτι η ελληνικη κοινη γνωμη θιχτηκε απο την χοντραδα ρεμου στον σοιμπλε. αυτο που ενοχλησε ειναι οτι τα σχολια αυτα ειπωθηκαν απο καποιον που δεν επηρεαστηκε απο την κριση, προς καποιους που οχι μονο δεν επηρεαστηκαν αλλα ενδεχομενως καποιοι απ αυτους να την προκαλεσαν κιολας. ειναι η ειρωνια του να καυτηριαζεις την υφεση και να συλλυπασαι τους κατεστραμμενους στο πιο ακριβο μαγαζι του τοπ προορισμου παγκοσμιως. γιατι? σε νοιαζει? δωρισε λοιπον τα εκατομμυρια της εισπραξης σε ενα ορφανοτροφειο. ολα τ αλλα ειναι για φτηνη καταναλωση. στο τελος τελος ρε φιλε ουτε εσενα ουτε το κοινο σου το επηρεασε η κριση τι την αναφερεις?

@@@

όχι φίλε μου παραπάνω..άλλο είναι το θέμα..ναι ότι υπάρχει πολύ αμόρφωτος κόσμος στην Ελλάδα που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι μη χάσει τα ευρουλάκια..σύμφωνοι αυτό λέγεται έλλειψη συνείδησης..γιατί το να ζεις ελεύθερος είναι υπέρτατη αξία..το ότι όμως πρέπει να νιώθουμε τύψεις που θέλουμε να πιούμε ένα καφέ και ναι...έχουμε και την απαίτηση να πάμε διακοπές...ΝΤΡΟΠΗ μας..και δεν είμαστε σπίτι δουλειά-δουλειά σπίτι..όπως θέλουν να μας καταντήσουν..αυτό πού το πας????αυτή την περίοδο εργάζομαι στο εξωτερικό..βγάζω ένα καλό μισθό..όμως αναγκαστικά μπαίνεις στη ρουτίνα της χώρας και έρχεσαι απλά και αναρωτιέσαι????αξίζει τον κόπο???θα ζήσω και αλλες ζωές???θα αναπληρώσω αυτά τα χρόνια????ΟΧΙ γι'αυτό ας ζήσουμε τη ζωή μας..ας πάψουμε να γκρινιάζουμε...ας ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από τους ανίκανους που έχουμε μπλέξει..και θα τα καταφέρουμε και με λιγότερα..Ζωή σημαίνει να ζεις..η δουλειά συμβάλλει στη ζωή σου σε καμία περίπτωση δεν την αντικαθιστά...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία