Εις το όνομα του πατρός...
tsioutsias

Νίκος Τσιούτσιας

Εις το όνομα του πατρός...

Χυδαιότητα; Προκλητικότητα; Ανηθικότητα; Κυνισμός; Αδιαφορία; Ασχετοσύνη; Ψεύδη; Εκδικητικότητα; Υποκρισία; Μίσος;

Αυτός ειναι ο πολιτικός λόγος της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του. Πάντα αυτός ηταν. Ιστορικά.Καμία έκπληξη..

Η Αριστερά παράγει κι εκμεταλλεύεται σύμβολα. Δημιουργεί και υπηρετεί μύθους. Πολιτεύεται ταξικά και διχαστικά. Διαχειρίζεται την φτώχεια, δεν δημιουργεί πλούτο. Περιορίζει τις ατομικες ελευθεριες, πιστεύει στο "όλον".

Ειναι συστατικό του ιδεολογικού πυρήνα της.

Αδιαφορεί για την αστική ηθική, δεν διστάζει να εξοντώνει χαρακτήρες και πολιτικούς της αντιπάλους. Δεν υπηρετεί την αληθεια, παρά μόνο την δική της αληθεια.
Κλείσιμο
Σε θεωρητικό επίπεδο όλες οι σχολές σκέψεις της Αριστεράς, απο τον Λένιν μεχρι τη σχολή της Φρακφουρτης και την Κριτική θεωρία, ομνυουν στον τακτικισμό στο όνομα της πραγματοποίησης του ομολογουμενου στόχου.

Ενός στόχου που δεν ειναι άλλος απο την υπονόμευση της αποκαλουμένης δυτικής, αστικής δημοκρατίας και την εγκαθίδρυσης του σοσιαλιστικού συστήματος.
Και για να ειμαι δίκαιος, η Αριστερά του κ. Τσίπρα ουδέποτε το έκρυψε. Απλώς, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, αλλά και των κοινωνικών δυνάμεων, ουδέποτε τους πίστεψε!

Υπ αυτήν την έννοια εκπλήσσει το οτι κάποιοι ...ακομη εκπλήσσονται απο την αντίδραση εκπροσώπων της κυβερνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και του στρατού που υπηρετεί αυτο το σύστημα εξουσιας.

Αυτή είναι η οπτική γωνία, η ερμηνεία της συμπεριφοράς της κυβερνωσας ελληνικής Αριστεράς κατά την αστική εκδοχή.
Εκδοχή ομως που δεν τους αγγίζει, διότι παρα πολυ απλά δεν την ενστερνίζονται... Ειναι ο "κόσμος μας", κι οχι " ο κόσμος τους". Δεν το έκρυψαν! Δεν τους πίστευε σχεδόν κανεις..

Δεν γινεται να καταλάβεις τον ψυχισμό των κυβερνώντων εάν δεν μελετήσεις καλα την Αριστερά!

Μονον τότε θα μπορέσει -χαρακτηριστικό παράδειγμα λόγω της σχετικής επικαιρότητας- ο νεαρός, ευπρεπής,εξαιρετικά ταλαντούχος και πολυ χαμηλών τόνων άνθρωπος, Κωστας Σαμαρας να κατανοήσει το "γιατί".

Γιατί του χρέωσαν πριν πέντε χρονια ανύπαρκτο συμβάν, και επιχείρησαν να στιγματίσουν ένα ανήλικο παιδί που δεν ειχε απασχολήσει ποτε την κοινή γνώμη.
Στον Κώστα Σαμαρα το 2013 αποδόθηκε μια ψευδής κατηγορια (προερχόμενη απο αριστερους συνδικαλιστες ) οτι δήθεν ηταν η αιτία για να εκδιωχθεί απο ιδιωτικό σχολείο μια καθηγήτρια, η οποία υποτίθεται οτι τον επιασε να αντιγράφει..

Ψευδής κατηγορία με τη βούλα δικαστικής έρευνας, με μια απόφαση-καταπέλτη που μάλιστα εκδόθηκε επι ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Ψευδές; Ναι! Αλλα...
Σημερα, 5 χρονια μετα, εδώ και λιγες ημέρες ο ενήλικος ,πια, Κωστας Σαμαρας δέχεται πρωτοφανείς και χυδαίες επιθέσεις.

Αφορμη ή αιτία , το οτι ανάρτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που αποθανατίζει τον ίδιο και τους γονείς του, σε οικογενειακό τραπέζι...
Τα σχόλια που ακολούθησαν απο ορισμένους ηταν ένα ακομα λαμπρό παράδειγμα του ...ηθικού πλεονεκτήματος της ελληνικής αριστεράς.
Στοχοπροσηλωμενα στην ηθική απαξίωση του Κώστα Σαμαρα, με συνεχείς χαρακτηρισμούς, με ρετσέτες και περιθωριακές ύβρεις. Επικαλούμενοι -δήθεν και μεταξύ άλλων- ένα συμβάν που δεν συνέβη ποτε!

Ενα ακομα ψέμα που δημιούργησε και συντηρεί η Αριστερά. Αυτή ειναι η αφορμή. Διότι...

... Ο νεαρός -ακομα- Κωστας Σαμαρας έχει άγνοια της έννοιας της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, μιας έννοιας που έχει ενστερνιστεί απολύτως η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα.

Βλέπετε, ο Κωστας Σαμαρας ειναι ο αδελφός της Λένας, ο γιος της Γεωργίας και του Αντωνη Σαμαρα...

Επομενως, εξόχως Αριστερό: ο Κωστας Σαμαρας κρινεται ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.

Του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλαδος, του ηγέτη της ελληνικης συντηρητικης και φιλελεύθερης παραταξης που προειδοποίησε το ν Ιανουάριο του 2015 για τα επακόλουθα της εκλογής της Αριστεράς:

Για το "ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί"... Συνέβη. Απλά.

Κι ακομη πιο απλά, ο Κωστας ειναι ο γιος του Αντωνη Σαμαρα..

Κατι που η Αριστερά δεν του συγχωρεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK