makrigiannis_giannis

Στον Τσίπρα δεν ταιριάζουν τα γιλέκα, ειδικά τα κίτρινα

Γιάννης Μακρυγιάννης

Η κυβέρνηση δεν φοβάται τον Μητσοτάκη.

Στο κάτω κάτω, στο νέο δικομματικό σύστημα που θα ήθελε να διαμορφωθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μία όψη και η ΝΔ είναι η άλλη του ίδιου νομίσματος και απλώς το θέμα είναι ο ρυθμός εναλλαγής τους στην εξουσία. Άλλωστε έχει πλεονέκτημα ο Τσίπρας απέναντι στον Μητσοτάκη: εφαρμόζουν την ίδια πολιτική, αλλά ο Τσίπρας έχει επικοινωνιακό χάρισμα, που δεν διαθέτει ο αρχηγός της ΝΔ, ενώ είναι και πιο αδίστακτος στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής – κοινώς είναι καλύτερος συνεργάτης των δανειστών, των αμερικανών και πάει λέγοντας.

Η κυβέρνηση δεν φοβάται ούτε την παραπαίουσα παραδοσιακή κεντροαριστερά. Η οποία ακόμα ανασυγκροτείται, όταν δεν διασπάται. Έχοντας μετεξελιχθεί σε μία καρικατούρα ΠΑΣΟΚ και με αρχηγό που μοιάζει όλο και περισσότερο σε «Παπανδρέου», ο ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί σε αυτό τον χώρο.

Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας φοβούνται μόνο τα κοινωνικά κινήματα και τις πολιτικές τους εκφράσεις. Φοβούνται την Αριστερά. Φοβούνται την έκφραση της λαϊκής αντίδρασης σε όσα κάνουν (και σε πολλά που δεν κάνουν).

Φοβούνται κινήματα τύπου «Κίτρινα Γιλέκα» - τα οποία παρακολουθούν με δέος στην Αθήνα και υπό το φόβο μήπως επαναληφθεί το φαινόμενο των Αγανακτισμένων, το οποίο ξεκίνησε στην Ισπανία και κυριάρχησε στην Ελλάδα τότε. Φυσικά άλλες εκείνες οι εποχές και άλλες τώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόφτασε, που λένε, να ξεφτιλίσει κάθε έννοια συλλογικής προσπάθειας και έσπειρε την απογοήτευση από την προδοσία που διέπραξε. Γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο να βγει ξανά στο δρόμο ο κόσμος. Όμως οι αιτίες παραμένουν για να υπάρξει κάποια στιγμή μία μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση.

Τα «Κίτρινα Γιλέκα» είναι ένα προοδευτικό κίνημα – και όχι ακροδεξιό, όπως θέλησαν κάποια να το παρουσιάσουν – που εκφράζει τη διαμαρτυρία για την ισοπέδωση της μεσαίας τάξης, κυρίως, στη Γαλλία. Και εδώ όμως το ίδιο πρόβλημα υπάρχει – η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης. Τα «Κίτρινα Γιλέκα» εκφράζουν και τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα, που διαμαρτύρονται για την πολιτική της λιτότητας και την ευνοϊκή αντιμετώπιση της αστικής τάξης από τον Μακρόν. Με τον Τσίπρα να έχει ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία, να ωραιοποιεί την ανεργία, να κοροϊδεύει μοιράζοντας 200άρια, να δρομολογεί χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και, φυσικά, να θαυμάζει τόσο πολύ τον Μακρόν και να επιζητά στρατηγική συμμαχία μαζί του, τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα μόνο άνετα δεν πρέπει να νιώθουν και στην Ελλάδα.

Ο Τσίπρας φοβάται μήπως η κανονική Αριστερά ανασυνταχθεί μετά την ήττα του 2015. Γι’ αυτό και βάζει ξανά και ξανά στο τραπέζι τη δική του προσήλωση στο ευρώ και το πόσο «καθαρό μυαλό είχε» τότε. Για να περιορίσει το ακροατήριο των ευρωσκεπτικιστών και να υπενθυμίσει στα κέντρα που τον στήριξαν μετά την κωλοτούμπα του 2015, ότι εκείνος (πρέπει να) είναι ο Εκλεκτός.

Ο Τσίπρας άλλωστε είχε μέχρι τώρα ένα μεγάλο «πλεονέκτημα» έναντι του Μητσοτάκη: εφάρμοζε τις εντολές των δανειστών χωρίς τις σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις, που είχαν νωρίτερα άλλοι μνημονιακοί πρωθυπουργοί. Αν χάσει αυτό το «πλεονέκτημα», τότε είναι μάλλον τούς είναι άχρηστος. Ειδικά εάν στην επόμενη Βουλή εκπροσωπηθεί και ένα αριστερό, προοδευτικό ευρωσκεπτικιστικό ή και αντιευρώ κίνημα.

ΣΧΟΛΙΑ (57)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΔΕΜΟΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΕΣ.... Ο ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΡΥΦΙΩΣ ΤΟΝ ...ΠΑΠΑΤΣΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ...ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ...ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ...ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΑΝΟΚΑΜΕΝΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ .ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΗ ΡΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ...ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΖΕΤ .Η ΜΑΔΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥΣ .ΤΕΛΟΣ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΣ... ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ .

Cyberdyne

Η αριστερά η δήθεν (συριζανελ) και μη, τελειωσε στην Ελλάδα. Αυτό που πρεπει να γίνει είναι αποτίμηση της ζημιάς, να δουμε τι διορθώνεται απο όλο αυτό το χάος και να αποδοθούν ευθύνες "προς γνώσιν και συμμορφωσιν". Θα είναι το απόλυτο έγκλημα να την κοπανησουν ανενόχλητοι, χειρότερο και απο όσα διέπραξαν.

ZZ

Ο ζουρλομανδύας ??

300+21+1 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ 50 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ Σ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΛΑΒΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

την αίσθηση ότι έχουμε μια ισορροπημένη συμφωνία και για τις δυο πλευρές: ΕΙΠΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ (2) :________________ΣΕ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.__________________ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ Η ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΑΛΒΑΝΙΚΗ _____ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ Η Π.Χ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΙΟΝ, ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΑΣ Κ.Α. ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ !!!!!!!! ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ..................

ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;;;

μας δημιουργεί την αίσθηση ότι έχουμε μια ισορροπημένη συμφωνία και για τις δυο πλευρές», υπογράμμισε σημερα 5-12-18 ο τσιπρασ στο σλοβενο προεδρο........................... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΣΙΠΡΑ;;; ;;;

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΛΑΒΙΚΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ. ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;;;

Πράσινα άλογα

Κίτρινα γιλέκα και κόκκινα γάντια στην πάνω και κάτω πλατεία. Τί υπέροχες επαναστατικές εποχές!

Ευτυχώς...

...με τη δική σου βοήθεια καθώς και των Παπαδάκη, Αυτιά, Χατζηνικολάου, Λαζόπουλου και λοιπών γραφικών ήρθε η Αριστερά στη κυβέρνηση και μέσα σε λίγους μήνες απομυθοποιήθηκε μια για πάντα στα μάτια του κόσμου. Μας είχαν ζαλίσει τα ούμπαλα 100 χρόνια με την ηθική και την προοδευτικότητά τους. Πραγματικά σας χρωστάμε μεγάλη χάρη.

Η λαομίσητη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΩΝ,...

Συμπληρώνει τον επόμενο μήνα τέσσερα, (4), έτη στην εξουσία. Συνεπώς, έχει πλέον πεπραγμένα, έχει πλέον ποινικό μητρώο... Την γνωρίσαμε, την απορρίψαμε, την μισήσαμε και την σιχαθήκαμε έως τα βάθη της ψυχής μας. Για τους λόγους αυτούς θα ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να την στείλουμε στον αγύριστο.

Κατάμαυρο, δαγκωτό παντού και "χωστό" στον λαομίσητο Σύριζα...

Θα το ρίξω την ημέρα διεξαγωγής κάθε είδους εκλογής. Προφανέστατα θα ψηφίσω τη Νέα Δημοκρατία. Με χέρια και με πόδια!

VfV

Το θεμα ειναι τι θα ψηφίσουν οι άλλοι! Εσυ έτσι κι αλλιώς πάντα ΝΔ ψηφιζες με τα μπροστινά πόδια...

ΓΕΟ

αφου ξερεις τι θα ψηφισει η συντριπτικη πλειοψηφια , γιατι κανεις τον χαζο . και τουλαχιστον ο φιλος και ολοι εμεις εχουμε μπροστινα ποδια. καποιοι που σερνονται δεν εχουν καθολου ποδια

Ο λογος που εγω και η γυναίκα μου θα μαυρισουμε τη ΝΔ

Ειναι οτι δεν θέλουμε να έχουμε καμια απολυτως σχεση με λεχριτες κομματοσκυλα σαν κι εσένα! Ούτε καν στη ψήφο...

Έχει απόλυτα δίκιο ο σχολιαστής...

Ο οποίος αποφαίνεται ότι: "Την αριστερά την έχουμε πλέον τοποθετήσει... 28/11/2018, 10:07 Στον βόθρο της ιστορίας, διότι την γνωρίσαμε και την απορρίψαμε οριστικά και τελεσίδικα. Για να είμαστε απολύτως ακριβείς, την έχουμε τοποθετήσει σε πλήρη επαφή με τον πυθμένα του βόθρου της ιστορίας". Με απλά λόγια, η αριστερά ευρίσκεται στον φυσικό χώρο της και αναδύει την κατάλληλη οσμή!

Ψυχιατρος

Το να γραφεις συνέχεια τα ιδια σχολια οκ'. Το να απαντας ομως στον... Εαυτό σου και καλά οτι είσαι αλλος σχολιαστης...! Κλεισε ραντεβού το συντομότερο με καποιον συναδελφο μου! Δες το τωρα που είναι νωρίς, μην το αφήνεις!

Για να μη το κουράζουμε άσκοπα...

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αριστερά!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ποτέ ξανά καθάρματα, αλήτες, κατσαπλιάδες, ψεύτες, απατεώνες, προδότες!!!

Τον τσίπρα και το σκυλολόϊ του, τους περιμένουμε στην κάλπη...

Όπου και θα τους περιποιηθούμε όπως τους πρέπει και τους αξίζει!!!

Σημερινή δημοσκόπηση, (μετά τις προεκλογικές παροχές του τσίπρα)...

Η εταιρία Interview, την 05-12-2018, παρουσίασε την δημοσκόπησή της για τον μήνα Δεκέμβριο 2018, στο τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα, δηλαδή μετά τις προεκογικές παροχές τσίπρα.... Τα ουσιαστικά ευρήματα, (βάσει των στοιχείων της έρευνας, τα οποία αποκρύπτει η εταιρία αλλά είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε...), σε ότι αφορά το παγκόσμια ανακοινούμενο μέγεθος: "πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων" είναι: Νέα Δημοκρατία 35,673 %, Σύριζα 25,368 % , Χρυσή Αυγή 7,361 %, Κίνημα Αλλαγής 7,134 % και ΚΚΕ 6,795 % . Σε ότι αφορά το ουσιαστικό παγκόσμια ανακοινούμενο μέγεθος: "αριθμός βουλευτών κάθε κόμματος" είναι: Νέα Δημοκρατία 158, Σύριζα 78, Χρυσή Αυγή 22, Κίνημα Αλλαγής 22 και ΚΚΕ 20. Συμπέρασμα: Η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει αυτοδύναμη, με διαφορά 10,305 % από τον Σύριζα, σε πεντακομματική Βουλή και θα μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020, συνεργαζόμενη με το Κίνημα Αλλαγής ή τη Χρυσή Αυγή.

Η δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας την 05-11-2018.

Η εταιρία Interview, την 05-11-2018, παρουσίασε την δημοσκόπησή της για τον μήνα Νοέμβριο 2018, στο τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα. Τα ουσιαστικά ευρήματα, (βάσει των στοιχείων της έρευνας, τα οποία αποκρύπτει η εταιρία αλλά είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε...), σε ότι αφορά το παγκόσμια ανακοινούμενο μέγεθος: "πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων" είναι: Νέα Δημοκρατία 35,909 %, Σύριζα 24,886 % , Χρυσή Αυγή 7,840 %, Κίνημα Αλλαγής 7,3863 %, και ΚΚΕ 6,818 % . Σε ότι αφορά το ουσιαστικό παγκόσμια ανακοινούμενο μέγεθος: "αριθμός βουλευτών κάθε κόμματος" είναι: Νέα Δημοκρατία 158, Σύριζα 75, Χρυσή Αυγή 24, Κίνημα Αλλαγής 22 και ΚΚΕ 21. Συμπέρασμα: Η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει αυτοδύναμη, με διαφορά 11,023 % από τον Σύριζα, σε πεντακομματική Βουλή και θα μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020, συνεργαζόμενη με το Κίνημα Αλλαγής ή τη Χρυσή Αυγή.

Δηλαδή στο ουσιαστικό στοιχείο, (τον αριθμό βουλευτών)...

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερή και αυτοδύναμη με 158 βουλευτές.

Με απλά λόγια, τα βασικά στοιχεία παραμένουν τα ίδια.

"Συμπέρασμα: Η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει αυτοδύναμη, με διαφορά 10,305 % από τον Σύριζα, σε πεντακομματική Βουλή και θα μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020, συνεργαζόμενη με το Κίνημα Αλλαγής ή τη Χρυσή Αυγή". Άδικα αναλώνεται σε ακατάσχετη παροχολογία ο αρχιαπατεώνας και αρχιψεύτης τσίπρας!!!

Σφαλιάρα σβουριχτή και περιποιημένη στον τσίπρα...

Που νόμισε ότι θα εξαγοράσει την ψήφο του ελληνικού λαού, με την άκρατη προεκλογική παροχολογία του!!!

geo

ψηφους απο εμενα και την οικογένεια μου(2 ειχε παρει στις προηγούμενες εκλογές) επειδη μας εβγαλε απο τα μνημονια και δεν εκοψε τις συντάξεις. Και βεβαιως για να μην ξανααερθουν τα λαμογια που μας χρεωκοπίσαν! Και αν με πάρουν απο εταιρια δημοσκοπησεων, δηλωνω επιτηδες οτι θα ψηφισω ΝΔ, και δεν ειμαι ο μονος που το κανω αυτο...!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία