Τρέμει ο Εμίνιαρ και ο Λαλιώτης - Έρχεται η Δεξιά
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Τρέμει ο Εμίνιαρ και ο Λαλιώτης - Έρχεται η Δεξιά

Όσο ο καυσώνας συνεχιζόταν τόσο συνεχιζόταν το Star Trek, είτε με Βαρουφάκη – Τσίπρα, είτε με Λαλιώτη. 

Ειλικρινώς, όμως, δεν περιμέναμε  από τον Γιάνη Βαρουφάκη τα όσα είπε σχετικά με το Star Trek. Δίχως να έχουμε διαβάσει ούτε μια γραμμή από το βιβλίο του κ. Γιάνη Βαρουφάκη, σας αναφέραμε για το Star Trek του Tσίπρα. Μια εβδομάδα μετά, ο... Γιάνης Βαρουφάκης μας αποκάλυψε ότι, ο Τσίπρας μας θυμίζει τον Ανάν 7, τον Αρχηγό του Εμίνιαρ. Όπως λέει, ο Εμίνιαρ απαίτησε απο τον λαό του να μπαίνει οικειοθελώς στους θαλάμους αποσύνθεσης, αφού αυτό είχε συμφωνήσει με τους εχθρούς. Κάτι θα γνωρίζει παραπάνω ο Βαρουφάκης για να αποδίδει τέτοια κακία στον Τσίπρα- Εμίνιαρ.

Ο Κ.  Λαλιώτης, όμως, ξεπέρασε το Star Strek και επέστρεψε ως Ε.Τ που τηλεφωνεί απο το... παρελθόν.  Στο πολυσέλιδο πόνημα του υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις του Πασοκ είχαν μικρότερα ελλείμματα ενω ο Ανδρέας Παπανδρέου αντιστάθηκε ηρωικά... στον Σόρο και τους κερδοσκόπους. Η ιστορία θα κρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά το αποτέλεσμα της αντίστασης ήταν οι τρείς υποτιμήσεις επί κυβερνήσεων Πασοκ ( 1983, 1985, 1998), αλλά και το γεγονός ότι όταν έδρασε ο Σόρος στην Αγγλία το 1992 υπουργός ήταν ο Σ. Μάνος και το 1993 ο Γεώργιος Γεννηματάς. Γιατί τέτοια, όμως, τέτοια επίθεση στην “δεξιά” όταν καταρρέει η “αριστερά” του Τσίπρα ; Διαβλέποντας την μπόρα που έρχεται με τους πλειστηριασμούς ο κ. Λαλιώτης θέλει να καρπωθεί  την φυγή για  την... “κεντροαριστερά” που δεν υφίσταται.

Αν ,όμως, Εμίνιαρ- Τσίπρας αποδείχθηκε ένας κακότροπος λαϊκιστής- με ολίγη απο προσευχές Καμμένου- και πιο δεξιός από τον Γιούνκερ, ποιά η τύχη της δεξιάς στην Ελλάδα ; Κι όμως η Ιστορία της πραγματικής δεξιάς και του φιλελευθερισμού τώρα ξεκινά στην Ελλάδα. Απηυδισμένοι οι Έλληνες θα δώσουν την πλειοψηφία στην “κακή δεξιά” γιατί απαιτούν ένα κράτος που θα δίνει ευκαρίες σ όλους και δεν θα δημιουργεί ολιγοπώλια. Αν, όμως, αποδειχθεί μια απλή “αντικάτασταση”, τότε θα ξεσπάσει η οργή των αστών. Είτε για την “κακή” δεξιά ή την πάντοτε “καλή” αριστερά. 
                                                      
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα