Σε μια εξομολογητική ανάρτηση για τον Γρηγόρη Μόργκαν προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος δήλωσε μέσα από τα social media πως περίμενε χρόνια να βρει έναν άντρα σαν εκείνον και ότι όσα ονειρευόταν έχουν πλέον πραγματοποιηθεί.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο ο σύζυγός της φαίνεται να κρατά τη σανίδα του surf, ενώ έχει μόλις βγει από τη θάλασσα.
«Πριν από χρόνια ονειρευόμουν μια αγάπη σαν κι αυτή, έναν άντρα σαν εσένα… και τώρα είναι η πραγματική μου ζωή», έγραψε η αθλητικογράφος πάνω στο βίντεο, ενώ στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της συμπλήρωσε: «Τελικά, τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα».
Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν μετρά τέσσερα περίπου χρόνια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 στα Χάνια και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Τον περασμένο Ιούλιο το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, με νονά τη Γωγή Φαρμάκη. Το όνομα που του έδωσαν είναι Ιάσονας-Παναγιώτης.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.