Σε μια εξομολογητική ανάρτηση για τον Γρηγόρη Μόργκαν προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος δήλωσε μέσα από τα social media πως περίμενε χρόνια να βρει έναν άντρα σαν εκείνον και ότι όσα ονειρευόταν έχουν πλέον πραγματοποιηθεί.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο ο σύζυγός της φαίνεται να κρατά τη σανίδα του surf, ενώ έχει μόλις βγει από τη θάλασσα.
«Πριν από χρόνια ονειρευόμουν μια αγάπη σαν κι αυτή, έναν άντρα σαν εσένα… και τώρα είναι η πραγματική μου ζωή», έγραψε η αθλητικογράφος πάνω στο βίντεο, ενώ στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της συμπλήρωσε: «Τελικά, τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα».
Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν μετρά τέσσερα περίπου χρόνια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 στα Χάνια και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Τον περασμένο Ιούλιο το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, με νονά τη Γωγή Φαρμάκη. Το όνομα που του έδωσαν είναι Ιάσονας-Παναγιώτης.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.