Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Θα κάνουμε ανοιχτό γάμο
Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί το παρήγγειλα, είπε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου θα παντρευτούν, ύστερα από 18 χρόνια σχέσης και το βράδυ της Πέμπτης2 Νοεμβρίου έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.
Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν το ζευγάρι στην πρεμιέρα του «Εκατομμυριούχου», όπου και πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.
Η σύντροφος του ηθοποιού, είπε: «Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο… γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον».
Δείτε το βίντεο από το «Mega Καλημέρα»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwoyg6e265rd)
Συνέχισε, λέγοντας: «Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό» αποκάλυψε η βραβευμένη χορεύτρια.
Με τη σειρά του, ο Νίκος Κουρής δήλωσε: «Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα με την παρουσία δημοσιογράφων στον γάμο μου».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους