H Υρώ Μανέ έδωσε συνέντευξη μαζί με τον Κώστα Κόκλακι οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την τηλεοπτική τους επανένωση στη σειρά «Στα Σύνορα».
Βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για τις σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση.
«Κι εμάς μας κάνει εντύπωση που δεν γίνονται κωμωδίες, γιατί λαμβάνουμε μηνύματα από τον κόσμο. Μας στέλνουν "θέλουμε επιτέλους μια κωμωδία να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, έχουμε τρελαθεί με τα δράματα και τις αρρώστιες"», σχολίασε.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η μυθοπλασία φέτος στην ελληνική τηλεόραση είναι αυτό. Μαυρίλα και καταχνιά με την έννοια των σεναρίων. Το έχω παρακολουθήσει».
Τον λόγο πήρε μετά ο Κώστας Κόκλας. «Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με τη φύση της τηλεόρασης και το πώς δουλεύει με τα νούμερα. Η τηλεόραση αντιδρά λίγο αυτιστικά. Πετυχαίνει ένα σόου; Θα κάνουμε δέκα την άλλη χρονιά. Το είδαμε και με τις "Άγριες Μέλισσες". Πέτυχε ένα δράμα; Θα κάνουμε όλοι καθημερινό δράμα», σημείωσε.
Τέλος, η Υρώ Μανέ δήλωσε: «Πάρα πολύ ωραίες σειρές, ωραίες παραγωγές. Βλέπεις ότι έχουν διαθέσει χρήματα και τα κανάλια τα υποστηρίζουν. Είναι όμως μονοδιάστατο, πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Έχει μια βάση αυτό που λέει ο Κώστας. Κι εμείς όταν κάναμε επιτυχία στην κωμωδία μας, μας έγιναν ένα σωρό προτάσεις μετά για κωμωδία από όλα τα κανάλια».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς