Το τελευταίο διάστημα, ο παρουσιαστής έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του, όταν τον διακόπτουν την ώρα που λέει την άποψή του στα διάφορα θέματα. Το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου συνέβη ξανά, σημειώθηκε άλλο ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής και μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανάρτησε μια φωτογραφία του στο Instagram και έγραψε:
«Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη».
Δείτε τη δημοσίευση
Τι συνέβη στην εκπομπή
Όσο συζητούσαν στο πλατό αναφορικά με την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη από τη θέση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Πολυκάρπου ήρθαν σε έντονη λογομαχία.
Ακολουθεί ο διάλογος
Έλενα Πολυκάρπου: «Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ». Ανδρέας Μικρούτσικος: «Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα».
Έλενα Πολυκάρπου: «Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα».
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς».
«Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;» τον ρώτησε με έντονο ύφος η Έλενα Πολυκάρπου.
«Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις. Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρκετά εκνευρισμένος, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει στο επόμενο θέμα προκειμένου να ηρεμήσουν οι συνεργάτες της.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.