Η Μαίρη Χρονοπούλου έγινε 90 χρονών και γιόρτασε το σημαντικό ορόσημο με χιουμοριστική διάθεση.
Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα story - απάντησε σε όσους ρωτούν για την ηλικία της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της και να απαντά με χιούμορ σε όσους σπεύδουν να ρωτήσουν για την ηλικία της.
Στη λεζάντα έγραφε: «Το μυστικό της Μαίρης. Είμαι άνθρωπος προνοητικός γενικά. Και απαλλάσσω από τον κόπο τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με το πόσο ετών γίνομαι σήμερα. Διότι ως γνωστόν, όσα κεράκια κι αν έβαζα στην τούρτα μου, το σύμπαν άπαν θα προσέθετε 3,4,5,7 παραπάνω. Τους προλαβαίνω. Εκατό. Σήμερα έκλεισα τα εκατό. Και του χρόνου με το καλό παιδιά 110! Ευχαριστημένοι;».
Δείτε την ανάρτηση
Ευχές για τα 90α γενέθλια της γνωστής ηθοποιού έστειλε και η Φίνος Φιλμ, αλλά και ο αγαπημένος φίλος της, Μάκης Δελαπόρτας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.