Με μία ανάρτηση που προλογίζει το καλοκαίρι επέστρεψε η Ιωάννα Σαρρή στα social media.
Το μοντέλο που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δύο φωτογραφίες της με μαγιό.
Φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι που δένει στον ένα ώμο με κρίκο, η Ιωάννα Σαρρή ξαπλώνει στα σκαλιά μίας πισίνας, κλείνει τα μάτια της και ποζάρει στον φακό.
Στο δεύτερο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους 77 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram, ποζάρει και πάλι μέσα από την πισίνα με κλειστά μάτια με το πρόσωπό της στραμμένο προς τον ήλιο, με φόντο, πιθανότατα, κάποιο νησιώτικο τοπίο.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.