Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από τη γυμνή φωτογράφηση στο GNTMτο θέμα απασχολεί τόσο τα social media όσο και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση τηςΒίκυς Καγιάόταν την συνάντησε η κάμερα του Πρωινό την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της.
«Καλό μήνα! Σας φιλώ! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Πρώτα θα μιλήσω στους Κου Κου και μετά σε οποιονδήποτε άλλον. Πρώτα στο κανάλι μου. Σας χαιρετώ», είπε ορθά κοφτά η Βίκυ Καγιά.
Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά σχολίασε ως εξής: «Είναι σαν να λέει ότι της απαγόρευσαν ουσιαστικά από το κανάλι, εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.