«Bieryoga»: Η νέα μόδα στη Γερμανία είναι να κάνεις γιόγκα πίνοντας μπύρα

«Bieryoga»: Η νέα μόδα στη Γερμανία είναι να κάνεις γιόγκα πίνοντας μπύρα

Το εθνικό προϊόν των Γερμανών μπαίνει δυναμικά στο χώρο της... άθλησης 

«Bieryoga»: Η νέα μόδα στη Γερμανία είναι να κάνεις γιόγκα πίνοντας μπύρα
Mπορείς να κάνεις γιόγκα και να πίνεις μπύρα ταυτόχρονα; Κι όμως! Για τους Γερμανούς είναι η νέα μόδα στην... άθληση: να αναζητά κανείς την πνευματική πειθαρχία γυμνάζοντας το σώμα του και ταυτόχρονα να πίνει μπύρες. 
  

Το εθνικό προϊόν των Γερμανών μπαίνει δυναμικά στο χώρο της άθλησης με τους ειδικούς σε θέματα διατροφής να επισημαίνουν πως δεν πρόκειται στην ουσία για γυμναστική. Όμως, το κοινό ανταποκρίνεται θετικότατα στη νέα αυτή μόδα γυρνώντας την... πλάτη στους ειδικούς. 

Κλείσιμο
    
Σε φεστιβάλ, μπαρ , γυμναστήρια, και σε ειδικές εκδηλώσεις, δεκάδες Γερμανοί συγκεντρώνονται για να κάνουν γιόγκα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο τους ποτό. Υπάρχουν πιστοποιημένοι δάσκαλοι γιόγκα που διδάσκουν στο κοινό πώς να κάνουν γυμναστική με το μπουκάλι μπύρας στο στόμα...". 

 Η εκπαίδευση των δασκάλων "Bieryoga" (στα γερμανικά συνδυάζονται οι λέξεις " μπύρα" και "γιόγκα") έγινε στο Rishikesh τη Ινδίας , όπως γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ. 
   
"Μας καλούν ακόμη και σε πριβέ πάρτι αφού οι οικοδεσπότες θέλουν να πρωτοτυπήσουν....", επισημαίνει η Έμιλι, δασκάλα "Bieryoga".

 Όσοι ανταποκρίνονται στη νέα μόδα, δηλώνουν πως δεν τους ενδιαφέρει αν γυμνάζουν το σώμα τους καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πειραματιστούν. 

Στο ενθουσιώδες κοινό που κάνει "Bieryoga" περιλαμβάνονται πολλοί φοιτητές οι οποίοι με μία ώρα άθληση, καταναλώνουν δύο μπουκάλια μπύρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης