Επικό fail σε τηλεπαιχνίδι: Τι απάντησε παίκτρια όταν τη ρώτησαν το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι;

Επικό fail σε τηλεπαιχνίδι: Τι απάντησε παίκτρια όταν τη ρώτησαν το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι;

Μπορεί να έχασε την ευκαιρία να διαγωνιστεί για 10.000 δολάρια, αλλά τουλάχιστον... δεν θα πεινάσει

eve
Την ευκαιρία να διαγωνιστεί με την ομάδα της για το χρηματικό έπαθλο των $10.000 έχασε μια παίκτρια τηλεπαιχνιδιού στον Καναδά, εξαιτίας του επικού fail της όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι.

Η Eve DuBois, η οποία συμμετείχε στο γνωστό τηλεπαιχνίδια «Family Feud» την περασμένη Παρασκευή, χάρισε μια μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα της όταν απάντησε θριαμβευτικά... «κοτόπουλο» στην παραπάνω ερώτηση, αφήνοντας άφωνους παρουσιαστή και κοινό. Η νεαρή γυναίκα ήταν μάλιστα τόσο σίγουρη για την απάντησή της, που τη συνόδεψε με έναν πανηγυρικό χορό, υπό το δολοφονικό βλέμμα των συμπαικτριών της!

Λίγες στιγμές αργότερα, ο εκπρόσωπος της αντίπαλης ομάδας έδινε τη σωστή απάντηση, που είναι φυσικά το σπανάκι!

Popeye's favourite food is... Chicken? | Family Feud Canada


Κλείσιμο
«Νόμιζα ότι εννοούσες την αλυσίδα εστιατορίων Popeyes που σερβίρει κοτόπουλο», είπε η DuBois στον παρουσιαστή προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, χωρίς να καταφέρει πάντως να αποφύγει την καζούρα από τον ίδιο και τα γέλια από το κοινό.

Όπως ήταν φυσικό, το βιντεάκι με το στιγμιότυπο του τηλεπαιχνιδιού έγινε αμέσως viral, κάτι που έσπευσε να εκμεταλλευτεί η αλυσίδα εστιατορίων Popeyes για... τσάμπα διαφήμιση. Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, έγραψε στην άτυχη παίκτρια: «Οι έρευνές μας δείχνουν ότι η απάντησή σου ήταν σωστή. Στείλε μας μήνυμα για να λάβεις το έπαθλο γευμάτων Popeyes αξίας $10.000.»

Με πληροφορίες από Guardian
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης