Βρετανία: Λαθρεπιβάτης φέρεται ότι έπεσε από αεροπλάνο - Βρέθηκε νεκρός σε κήπο
Προς το παρόν δεν έχει γίνει νεκροτομή και η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη
Ένας άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον κήπο ενός σπιτιού στο Λονδίνο πιστεύεται ότι ήταν ένας λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Kenya Airways λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας γνωστοποιήσε ότι κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Κλάπαμ μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Προς το παρόν δεν έχει γίνει νεκροτομή και η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη.
«Σε αυτή τη φάση, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας ήταν λαθρεπιβάτης και έπεσε από τον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους της Kenya Airways που κατευθυνόταν στο Χίθροου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στον χώρο του συστήματος προσγείωσης βρέθηκαν μια τσάντα, νερό και μερικά τρόφιμα.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.