H Iβάνκα Τραμπ χαμογελαστή στο πλευρό υψηλόβαθμου Βορειοκορεάτη στρατηγού

H Iβάνκα Τραμπ χαμογελαστή στο πλευρό υψηλόβαθμου Βορειοκορεάτη στρατηγού

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ και ο υπεύθυνος για τις διακορεατικές σχέσεις, Κιμ Γιονγκ Τσολ, παρακολούθησαν μαζί την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στη Νότια Κορέα  

H Iβάνκα Τραμπ χαμογελαστή στο πλευρό υψηλόβαθμου Βορειοκορεάτη στρατηγού
Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις... Ίσως το καλύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, η αυλαία των οποίων έπεσε σήμερα στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας.   
  
Ο φακός απαθανάτισε την Ιβάνκα Τραμπ, αγαπημένη κόρη του Αμερικανού προέδρου, να παρακολουθεί την τελετή λήξης του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Τσολ, υψηλόβαθμου Βορειοκορεάτη στρατηγού του Κιμ Γιονγκ Ουν. 


  
Φορώντας μία λευκή φόρμα,η γοητευτική σύμβουλος του Τραμπ καθόταν στις κερκίδες χαμογελαστή δίπλα στον σοβαρό στρατηγό Κιμ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις διακορεατικές σχέσεις.
Κλείσιμο
 
Ο στρατηγός Κιμ φέρεται να ήταν επικεφαλής του Γενικού Γραφείου Αναγνώρισης που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις κατασκοπείας της Βόρειας Κορέας και να ήταν αυτός που ζήτησε τον τορπιλισμό της νοτιοκορεατικής κορβέτας Cheonan τo 2010 με αποτέλεσμα τον θάνατο 46 ανθρώπων. Την επίθεση αυτή φέρεται να εξαπέλυσε ένα βορειοκορεατικό υποβρύχιο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης